جنبش رنگین کمان بیشماران (مهر ۹۸)

گردآوری و تنظیم: پویا رضوانی

 

در ماه مهر شاهد حرکتهای اعتراضی گوناگون در سراسر ایران بودیم. خروش مردم لردگان، جنبش اعتراضی کارگران کارخانه آذرآب، تجمع و اعتراض یک ماهه کارگران هفت تپه، اعتصاب کارگران پتروشیمی فارابی به مدت یک ماه، چندین تجمع کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس، حرکتهای اعتراضی کنشگران محیط زیست به ویژه در اعتراض به انتقال آب دریاچه خزر به سمنان، اعتراض کارگران واحدهای تولیدی و خدماتی به خصوصی سازی، اعتراض کارگران پیمانی و قرار داد موقت، اعتراض به حقوقهای معوقه و ... از جمله حرکتهای اعتراضی در ماه گذشته بود که ۲۰۷ روز حرکت اعتراضی در این مجموعه گردآوری شده است.

پیرامون ویرانی محیط زیست و بحران آب نیز اخبار متنوع و تکاندهنده ای در ماه گذشته منتشر شد. عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست رژیم گفته است که: «هیچ رودخانه ‌ای در شمال کشور نداریم که موجود زنده داشته باشد؛ زیرا پسماندهای زباله‌ ها شیرابه‌ هایی را وارد رودخانه ‌ها کرده که موجود زنده را از بین برده است.» (ایسنا، آدینه ۵ مهر)

همچنین به گفته مدیر عامل شرکت آب منطقه ‌ای تهران: «به دلیل تجمع چاههای زیرزمینی برای تامین آبهای شرب و فضای سبز شهری ۴ منطقه ۱۷،۱۸،۱۹ و ۲۰ سالانه با فرونشست ۱۰ سانتی ‌متری مواجه هستند. برخی دشتهای استان تهران روزانه یک میلیمتر و در برخی دشتها نیم میلیمتر فرونشست داریم، به طوری که دشت شهریار و ورامین جزو بحرانی ‌ترین دشتها از لحاظ فرونشست هستند.» (تسنیم، سه شنبه ۹ مهر)

به گزارش عیار آنلاین، مدیرکل دفتر حفاظت و بهره‌وری منابع آب زیرزمینی در ایران، روز سه ‌شنبه ۹ مهر گفته است که: «۱۳۰ میلیارد مترمکعب از منابع آب زیرزمینی کشور از بین رفته است. از ۱۳۰ میلیارد متر مکعب مذکور ۶۰ درصد در ۱۵ سال پیش و بیش از ۹۰ درصد در ۲۵ سال گذشته برداشت شده است.»

در حالی که حکومت در کلیت آن طبیعت ایران را نابود می کند، کنشگران محیط زیست با شیوه های گوناگون علیه این سیاست ضد مردمی مبارزه می کنند.

در مبارزه نیروهای کار در ماه گذشته تعدادی از کارگران و تهیدستان دستگیر شدند و بخشی از مبارزه برای آزادی آنان اختصاص داشت.

 

*روز دوشنبه ۱ مهر، برای دومین روز متوالی، کارگران سایت بینالود کارخانه رینگ سازی مشهد در اعتراض به کاهش حقوق، نداشتن امنیت شغلی واخراج همکاران معترض به اعتصاب شان ادامه دادند. این اعتصاب تاکنون منجر به اخراج ۹ نفر از کارگران شده است. به گزارش خبرگزاری دانشجو: پس از واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، وضعیت کارگران این سایت از روزمرد به قراردادی (پیمانی) تغییر کرد اما باز هم به شیوه روزمزد با کارگران رفتار می‌ شود. به این معنا که هر روزی که در کارخانه کار بود به کارگران اعلام می شد تا در محل کار خود حاضر شوند.

 

*روز دوشنبه ۱ مهر، برای دومین روز متوالی، کارگران سد شوریجه سرخس در استان خراسان رضوی در اعتراض به عدم پرداخت ۶ماه حقوق و مطالبات دیگربه اعتصاب شان ادامه دادند. به گزارش بامداد توس، یکی از کارگران سد شوریجه سرخس گفت: کارگران این سد ۶ ماه مزد دریافت نکرده و امنیت شغلی هم ندارند و هر زمان اعتراضی نسبت به پرداخت حقوق و سنوات داریم، مدیران سد حرف از اخراج می زنند.

 

*روز سه شنبه ۲ مهر، ممانعت مردم برای جلوگیری از انتقال زباله به چهاردانگه ساری وارد هفدهمین روزش شد. به گزارش فارس، از بامداد این روز نیروی انتظامی برای خروج مردم از منطقه وارد روستای تلمادره شد. زباله شهرستان ساری قرار بود به مدت ۶ ماه در منطقه گوی ‌چاله تا تعیین تکلیف نهایی دپو شود که اکنون به ۱۴ سال رسیده و مردم نسبت به شرایط حمل و تخلیه زباله معترض شده و خواستار پیگیری مسؤولان هستند.

 

*روز سه شنبه ۲ مهر، جمعی از ورزشکاران جانباز و معلول گنبد کاووس برای اعتراض به واگذاری سالن ورزشی به بخش خصوصی دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان زدند. به گزارش ایرنا، ورزشکاران جانباز و معلول گنبد کاووس که در بین آنها برخی قهرمانان کشوری و بین‌المللی نیز حضور داشتند، خواستار واگذار نشدن تنها سالن ورزشی و محل تمرین آنها به برنده مزایده (بخش خصوصی) شدند.

 

*روز سه شنبه ۲ مهر، جمعی از اهالی استان سمنان برای اعتراض به دفن مجدد زباله در شمال مهدی‌ شهر دست به تجمع مقابل استانداری سمنان زدند. به گزارش تسنیم، تجمع کنندگان نسبت به آغاز مجدد فرایند دفن زباله در منطقه گَویچاله (منطقه مرزی استان های سمنان و مازندران) اعتراض کردند.

 

*بامداد روز سه شنبه ۲ مهر، کارگران مجتمع صنایع لبنیاتی پاژن واقع در نسیم شهر، شهرستان بهارستان، کیلومتر ۲۴ جاده ساوه برای اعتراض به نداشتن امنیت شغلی، عدم پرداخت ۶ ماه حقوق و حق بیمه دست از کار کشیده و مقابل این واحد تولیدی غذایی تجمع کردند. به گزارش فارس، به دنبال اعتصاب و تجمع اعتراضی کارگران پاژن، مجتبی خانجانی فرماندار بهارستان گفت: شرکت پاژن بنابر اقدامات گذشته مدیریت در افزایش قیمت محصولات تولیدی بدون هماهنگی مراجع ذی ‌صلاح، چندین مرتبه توسط اداره تعزیرات حکومتی جریمه و هر بار احکام نیز تایید شد. وی افزود: مالک کارخانه متعهد شد یک ماه و نیم حقوق کارگران را تسویه کند.

 

*بامداد روز چهارشنبه ۳ مهر، کارکنان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری برای انعکاس صدای اعتراض شان نسبت به عدم پرداخت ماهها حقوق زیر حداقل حقوق رسمی  دست به تجمع مقابل مجلس زدند. به گزارش بازار نیوز، یکی از معترضان که مدارک لیسانس کشاورزی دارد، گفت: در حالی که حقوق اکثر حاضران در این تجمع کمتر از مصوبه وزارت کار است، اما همین مقدار کم هم با تأخیر چند ماه پرداخت می‌ شود و این در حالی است که بازسازی دفتر آقای رئیس سازمان جنگلها و مراتع بیش از چند صد میلیون هرینه داشته است.

 

*روز پنج شنبه ۴ مهر، کارگران شرکتی بیمارستان امام حسین هشترود برای اعتراض به بالا کشیدن مطالبات شان وپایمال کردن حقوق شان دست به تجمعهایی مقابل فرمانداری، اداره کار، شبکه بهداشت و درمان و دفتر نماینده مجلس زدند. به گزارش ایسنا، یکی از کارگران حاضر در این حرکت اعتراضی گفت: از سال ۹۵ مبلغ هشت میلیون تومان از شرکت طلب کار هستیم اما شرکت حاضر به پرداخت مطالبات ما نیست و موقعی که به مسئولان بیمارستان مراجعه می‌کنیم می گویند که به جای هشت میلیون، چهار میلیون دریافت کنید و صدایتان را در نیاورید.

 

*از روز دوشنبه اول مهر، رانندگان مرکز بهداشت سنندج  برای اعتراض نسبت به عدم پرداخت حق سنوات، عیدی و شرایط کار و وضعیت قراردادشان تجمعهای دامنه داری را برپا کردند که دستکم تا روز پنج شنبه ۴ مهر ادامه پیدا کرد. به گزارش نگام، روز پنج شنبه ۴ مهر، نماینده رانندگان مرکز بهداشت سنندج توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

 

*شامگاه روز آدینه ۵ مهر، همزمان با تشییع جنازه یکی ازقربانیان تصادف، اهالی خشمگین روستای محمد آباد گرگان با تجمع و  آتش زدن لاستیک جاده بین المللی گرگان به آق قلا را برای چند ساعت  مسدود کردند. به گزارش ایرنا، روز پنج شنبه ۴ مهر یکی از عابران این روستا هنگام تردد از عرض جاده بین المللی گرگان و آق قلا تصادف کرده و به کما می رود و متاسفانه جان خود را از دست می دهد.

 

*روز آدینه ۵  مهر، اعتصاب کارگران نظافت شهری شهرداری رشت در بخشی از این شهر ادامه پیدا کرد. به گزارش خزر آنلاین، کارگران بخش نظافت شهری شهرداری رشت در اعتراض به عدم پرداخت ۳ماه حقوق از جمع آوری زباله ها در بسیاری از مناطق کلان شهر رشت خود داری می کنند و آشغال از در و دیوار برخی نواحی شهر بالا می رود و سطلهای مکانیزه زباله، پر شده اند.

 

*روز شنبه ۶مهر، کارگران اداره گاز رفسنجان برای اعتراض به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان زدند. به گزارش راه آرمان، این کارگران که مسئولیت کنتور خوانی و وصول مطالبات اداره گاز را بر عهده دارند، به نحوه عملکرد پیمانکار اداره معترض بودند. نماینده کارگران معترض گفت: الان چهار سال است که همین مشکل را داریم، هیچ وقت متوجه نشدیم حقوق و مزایای ما چیست، متاسفانه به هرجا مراجعه کردیم پاسخی نگرفتیم.

 

*روز دوشنبه ۸ مهر، کارگران پروژه مترو شیراز (شرکت بین المللی عمران سریر) در اعتراض به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق دست از کار کشیدند و در میدان امام حسین شیراز تجمع کردند. به گزارش ایرنا، یکی از کارگران حاضر در تجمع گفت: شرکت بین المللی عمران سریر که وظیفه احداث مترو شیراز و ایستگاههای آن را برعهده دارد، از اسفند ۹۷ تاکنون که مهر ۹۸ است حقوقی به کارگران این پروژه پرداخت نکرده است.

 

*روز دوشنبه ۸ مهر، اعضای تعاونی مسکن کارگران برق تهران در ادامه اعتراضهای شان به عدم تحویل زمینهای شان دست به تجمع مقابل بیدادگستری کل استان البرز در شهرستان هشتگرد زدند. به گزارش ایلنا، اعضای تعاونی مسکن کارگران برق تهران بیست و هفت سال پیش اقدام به خرید زمین در فاز پنج هشتگرد کرده بودند، با این حال تعاونی قطعات مورد نظر را به خریداران تحویل نداده است.

 

*روز دوشنبه ۸ مهر، رانندگان مینی ‌بوس سرویس مدارس شهر یاسوج در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان در بلوار بویراحمد این شهر دست به تجمع زدند. به گزارش ایسنا، صالح حبیبی، یکی از رانندگان مینی‌ بوس در این رابطه گفت: ۸۷ دستگاه مینی بوس در این شهر فعالیت دارند و یکی از مشکلات ما نداشتن سازمان مینی ‌بوس رانی است.

 

*روز یكشنبه ۷ مهر، کارگران شهرداری سی سخت بار دیگر اعتصاب و از جمع آوری زباله ها از سطح شهرخودداری کردند. به گزارش ایلنا، از حدود یک ماه پیش کارگران بخش خدماتی شهرداری سی سخت بارها برای وصول مطالبات معوقه خود مقابل ساختمان شهرداری دست به تجمع اعتراضی زدند. بنا به گفته کارگران معترض، دلیل برپایی تجمعات اعتراضی آنان طی یک‌ ماه گذشته، بی‌تفاوتی مدیران شهرداری سی سخت در قبال پرداخت مطالبات مزدی کارگران مناطق مختلف شهرداری است.

علی یارعلیپور (سرپرست فرمانداری شهرستان دنا) پیش از این؛ با تایید اجتماع اعتراضی همه روزه کارگران خدماتی شهرداری سی سخت، وضعیت جمع‌آوری زباله در این شهر را به دلیل استمرار اعتراضات کارگران بخش خدماتی نامطلوب دانسته است.

روز سه ‌شنبه ۹ مهر، کارگران شهرداری سی سخت در اعتراض به عدم پرداخت دستمزد ۹ ماهه حقوق معوقه، یازدهمین روز از دور دوم اعتصاب خود را ادامه دادند.

 

*اوایل هفته جاری کارگران شرکت پارس بهین پالایش نفت قشم برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق دست از کارکشیدند و مقابل این پالایشگاه در دست ساخت در منطقه آزاد قشم تجمع کردند. به گزارش روز سه شنبه ۹ مهر تسنیم، به دنبال اعتصاب و تجمع این کارگران جلساتی در فرمانداری شهرستان قم با حضور نمایندگان کارگران و مدیران شرکت مذکور و روسای ادارات مرتبط برگزار شد ودر این جلسه مقرر شد شرکت پارس بهین پالایش قشم سبت به پرداخت حقوق معوقه کارگرانی که دارای حقوق معوق هستند در اسرع وقت اقدام کند.

 

*روز سه شنبه ۹ مهر، کارگران مترو  تهران برای اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق و مطالبات دیگر دست به تجمع مقابل ساختمان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر شمالی زدند. به گزارش مهر، مشکلات کارگران مترو تهران ازجمله تأخیر در پرداخت حقوق بخشی از خط ۶ مترو، اختلاف نظر در خصوص تسویه ‌حساب با کارکنان بازنشسته شرکت بهره ‌برداری مترو، عدم پرداخت اضافه‌ کار شب ‌کاری، تأخیر در دادن لباس کار و اضافه ‌کاریهای اجباری در جلسه عصر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای قلابی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

 

*روز سه شنبه ۹ مهر، جمعی از قصابان گچساران برای اعتراض به تعطیلی تنها کشتارگاه دام این شهرستان، مقابل دامپزشکی اجتماع کردند. به گزارش ایرنا، کشتارگاه دام گچساران از روز سوم تیرماه ۹۸ از سوی شهرداری به دلیل مشکلات بهداشتی تعطیل شد.

 

*روز سه شنبه ۹ مهر، جمعی از کارگران حفاظت از جنگل استان مازندران برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی راهی تهران شدند و مقابل سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در تهران واقع در واقع در بزرگراه ارتش تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران شرکت نکاچوب گفت: دولت در سال ۹۶ با اجرای زود هنگام قانون تنفس در جنگلهای شمال، قرارداد با ۲۱ شرکت بهره‌ بردار جنگل در حوزه منابع طبیعی مازندران (منطقه ساری) و غرب استان (منطقه نوشهر) که یک هزار و ۷۲۹ کارگر داشتند، را خاتمه داد و همه این کارگران را به عنوان قرق بان در حفاظت از جنگلها را به کار گرفت.

 

*روز چهارشنبه ۱۰مهر، کارگران حفاظت از جنگل (قرق بان) کردکوی در استان گلستان برای اعتراض به عدم پرداخت ۲ تا  ۳ماه حقوق دست به اعتصاب زدند. به گزارش مهر، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان بااشاره به اینکه اطلاعی از اعتراض جنگلبانان کردکویی ندارد گفت: اگر اعتراض قرقبانان به حقوق معوق باشد، درست است چراکه تخصیصها به‌روز نیست.

 

*روز شنبه ۱۳ مهر، اهالی روستاهای اطراف قوطور داغی در نزدیکی میاندوآب و مراغه در اعتراض به انباشت و سوزاندن پسماند شهر میاندوآب در کنار روستا تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش گوناز تی وی، یکی از اهالی روستا در این تجمع گفت:‌ ما نفس می خواهیم، ما را از نفس کشیدن محروم کرده اند. هموطن دیگر گفت:‌ آقای محترم ۴۰ سال است از این آشغالها از آشغالهای بیمارستانی، حتی کودک سقط شده را سگ آورده و در روستای ما خورده است. به همین سبب در روستای ما نزدیک به ۱۰۰۰ نفر سرطانی هست، الان به جان آمده ‌ایم، زن و بچه هایمان به ما می گویند عرضه ندارید، اگر عرضه داشتید این منبع سرطان را برای ما نمی آوردند، بروید یا بمیرید یا این را از اینجا جمع کنید. ما از این به بعد نمی گذاریم اینجا آشغال بریزند.

 

قیام مردم لردگان

روز چهارشنبه ۱۰ مهر، اهالی روستای چنار محمودی از توابع شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری، در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان، دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش  ایلنا، معترضان در خصوص دلیل این تجمع گفتند: «خانه بهداشت به خاطر آزمایش قندخون با استفاده از سرنگ آلوده، تعداد زیادی از اهالی روستا را به ایدز مبتلا کرده است.» این خبرگزاری به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرده که مردم معترض شیشه ‌های ساختمان شبکه بهداشت روستا را شکستند

بامداد روز شنبه ۱۳مهر، هزاران تن از مردم لردگان به حمایت از ساکنان روستای چنارمحمودی، دست به تظاهرات زدند. جوانان خشمگین فرمانداری لردگان و دفتر امام ‌جمعه و نماینده خامنه ‌ای و شماری دیگر از مراكز حكومتی را به آتش کشیدند.

به گزارش دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران، تظاهرات که از جلوی فرمانداری شروع شد به مقابل ساختمان شبکه بهداشت گسترش یافت و به درگیری با نیروهای سرکوبگر انتظامی کشیده شد. مردم با پرتاب سنگ به سوی ماموران به دفاع از خود برخاستند. ماموران سركوبگر با شلیك گاز اشك‌آور و با تیراندازی به تظاهركنندگان حمله‌ور شدند. شماری از مردم مجروح و مصدوم شدند.

تظاهركنندگان شعار می‌دادند «مرگ بر دیكتاتور»، «نترسید نترسید ما همه با هم هستیم»، «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران»، «مسئول بی‌لیاقت استعفا استعفا».

به گزارش بخش فارسی صدای آمریکا، آتش زدن دفتر امام جمعه شهرستان لردگان، پایین کشیدن تابلوی فرمانداری این شهرستان در پی به آتش کشیدن آن و تصرف شبکه بهداشت لردگان که مردم آنجا را عامل مصیبت های اخیر در این منطقه می دانند؛ اینها واکنشهای خشمگین مردم روستای چنار محمودی و لردگان بود.

به گزارش بی بی سی، در پی ابتلای شماری از ساکنان روستای چنار  محمودی استان چهار محال و بختیاری به ویروس اچ‌ آی ‌وی، معترضان با تجمع مقابل مراکز دولتی شهر لردگان با نیروهای امنیتی و انتظامی درگیر شدند.

بنا به گزارشهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی، یكی از جوانان به نام سعادت الله موسوی به علت تهاجم نیروهای سرکوبگر به قتل رسید.

لردگان یکی از شهرستانهای استان چهارمحال و بختیاری است. روستای چنار محمودی که نخستین حرکت اعتراضی مردم از آنجا آغاز شد، یکی از روستاهای دورافتادهٔ از توابع بخش مرکزی لرستان است. این روستا در دهستان ریگ قرار دارد و بنا بر سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۱۳۲۹نفر یعنی ۲۶۳خانوار اعلام شده است.

 

*روز شنبه ۱۳ مهر، اهالی بندر کرگان در استان هرمزگان، در اعتراض به تیراندازی ماموران دریابانی به سمت قایقهای سوخت بر دست به تجمع زدند. به گزارش کمپین فعالین بلوچ، سه قایق سوخت بر متعلق به اهالی کرگان، در نزدیکی ساحل این بندر، مورد شلیک مستقیم ماموران دریابانی قرار گرفتند. به دنبال این حادثه، مردم منطقه دست به اعتراض زدند و ماموران برای پراکنده کردن معترضان به سمت آنها شلیک کردند. برخی از گلوله های ماموران به خودرو و درب منازل و دیوارها اصابت کرد و خوشبختانه این بار مثل قبل کسی کشته نشد.

کرگان روستایی در دهستان کرگان بخش بندزرک شهرستان میناب استان هرمزگان ایران است

 

*شامگاه شنبه ۱۳مهر، کارگران اخراجی شهرداری ساری مقابل ساختمان شورای فرمایشی شهر تجمع کردند. به گزارش ایرنا، روز یکشنبه ۷ مهر، شهردار جدید ساری که کمتر از دو هفته از تایید حکمش می گذرد حدود ۶۰۰ کارگر این شهرداری را از کار اخراج کرد. از آن روز این کارگران برای انعکاس صدای اعتراض شان نسبت به اخراج با تجمع مقابل ساختمان این شهرداری خواستار بازگشت به کار شدند.

 

*روز دوشنبه ۱۵مهر، کارگران کارخانه قند فسا بار دیگر برای احقاق حقوق شان مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. به گزارش کبنا نیوز، کارگران تجمع کننده گفتند: وعده ‌های مالک این کارخانه مبنی بر پرداخت حقوق معوقه شان محقق نشده است.

آنها افزودند: حدود ۵ ماه است که حقوق شان را پرداخت نکرده ‌اند، وضعیت اقتصادی و گرانی امروز، اجاره خانه و بقیه هزینه ‌ها به شدت به این افراد و خانواده های شان فشار می آورد.

 

*روز دوشنبه ۱۵ مهر، به دنبال تجمع اعتراضی کارگران کارخانه قند تربت جام، وعده پرداخت حقوق و حق بیمه معوقه داده شد. به گزارش ایلنا، به دنبال اجتماع کارگران کارخانه قند تربت جام در اعتراض به معوقات مزدی، روز پنجشنبه ۱۱ مهر جلسه شورای تامین شهرستان تربت جام در فرمانداری برگزار شد و طبق مصوبات این جلسه قرار است به طور منظم و به‌ روز حقوق و مزایای کارگران در پایان هر ماه پرداخت شود. در عین حال کارفرما موظف است هر ماه لیست بیمه کارگران این کارخانه را در موعد مقرر به تامین اجتماعی ارسال و پرداخت کند.

 

*روز دوشنبه ۱۵مهر، کشاورزان و حقآبه داران شرق و غرب استان اصفهان در اعتراض به طرحهای برداشت آب جدید از زاینده رود به ویژه پروژه بن - بروجن و برگرداندن خط مرزی دو استان اصفهان و چهارمحال به خط مرزی قبل از سال ۱۳۷۰ در محل سد تنظیمی زاینده رود، تجمع کردند و در محل برداشت آب بن- بروجن اقدام به کور کردن مسیر کرده و این کانال را با خاک پر کردند. به گزارش ایمنا، اعتراض کشاورزان به دلیل برداشته شدن حصار کشی مرز دو استان توسط پیمانکار طرح بن- بروجن برای ادامه اجرای این طرح در استان اصفهان است. درحالی که سال گذشته این طرح به خواست نمایندگان و کشاورزان اصفهان در این استان متوقف شده بود.

 

*روز یکشنبه ۱۴مهر، برای دومین روز متوالی، حدود ۱۰۰راننده اتوبوس درون شهری مشهد (یک شرکت خصوصی) برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان از خارج کردن اتوبوسها از توقفگاه و فعالیت در خطوط خودداری کردند. به گزارش قدس آنلاین، به دلیل اختلافات مدیران شرکت با سهامداران مطالبات این رانندگان پرداخت نشده است. رانندگان اتوبوس درون شهری مشهد (شرکت به آوران) به دنبال وعده پرداخت حقوق شان طی ۳ روز آینده به اعتصاب شان پس از سه روزخاتمه دادند و بامداد روز سه شنبه ۱۶مهر برسرکارشان بازگشتند.

 

*روز چهارشنبه ۱۷مهر، اهالی بخش مشکان شهرستان نی‌ ریز در استان فارس با تجمع در منطقه کوه جهسک به واگذاری بخشی از این کوه جهت بهره‌برداری معدن سنگ نشان دادند. به گزارش فارس، معترضان با تجمع در محل خواستار متوقف کردن جاده سازی جهت بهره ‌برداری معدن سنگ واگذار شده شدند.

قابل یاد آوری است که کوه جهسک با ساختار منحصر به فرد چون دیواری در غرب مشکان ایستاده است  و یکی از  نمادهای زیبای این شهر به شمار می رود و شاعران مشکان در وصف این کوه شعرهای زیبایی سروده‌ اند.

 

*روز چهارشنبه ۱۷مهر، اهالی روستای سونگون شهرستان ورزقان برای اعتراض به تصرف زمین های شان توسط معدن مس سونگون ورزقان دست به تجمع  مقابل استانداری استان آذربایجان شرقی زدند. بر اساس گزارش ایسنا، تجمع کنندگان بنرهایی چون «ما اهالی سونگون را بی پناه نگذارید» در دست داشتند.

 

*روز پنجشنبه ۱۸ مهر، کارگران شهرداری اهواز در اعتراض به عدم پرداخت حقوق های شان برای دومین روز متوالی دست به اعتصاب زدند. به گزارش ایلنا، به خاطر این اعتصاب زباله ها در شهر تلنبار شده است. طی روزهای گذشته، کارگران شهرداری منطقه یک اهواز برای اعتراض نسبت به سطح نازل حقوق و عدم پرداخت ۳ ماه حقوق و حق بیمه تجمعهایی مقابل ساختمان این شهرداری برپاکردند.

 

*روز پنجشنبه ۱۹ مهر، رانندگان تاکسی بی سیم شاغل در تربت حیدریه به دلیل قطع شدن سامانه ارتباطی بی سیم شان مقابل سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری این شهرستان تجمع کردند. به گزارش بامداد توس، فربودی نماینده رانندگان معترض در این خصوص اظهار داشت: «ما مشکلات زیادی داریم که عمده آن از جایی شروع شد که اسنپ و ۱۸۷۰ شروع به ارائه سرویس در تربت حیدریه کردند و از همان زمان مداوم خط ارتباطی قطع می شود و هیچ کس پاسخ گوی ما نیست. در طول چند روز گذشته که با اختلال در سامانه ۱۳۳ روبه رو بودیم، با مراجعه به مخابرات، شهرداری و سازمان حمل و نقل هیچ پاسخ قانع کننده ای را دریافت نکرده ایم.»

 

*روز شنبه ۲۰ مهر، تجمع کارکنان مترو در دفتر مرکزی هلدینگ این شرکت به زد و خورد میان آنها و رئیس هیات ‌مدیره منتهی شد. به گزارش ایلنا، در این رابطه فیلمی منتشر شده که نشان می ‌دهد رئیس هیات ‌مدیره در حال ورود به ساختمان است اما معترضان سر راه او تجمع کرده بودند. ابتدا مشاجره‌ ای لفطی میان این مقام متروی تهران و یک نفر از تجمع‌ کنندگان شکل می ‌گیرد و افراد حاضر در محل تلاش می ‌کنند رئیس هیات مدیره را از کارکنان جدا کنند؛ اما در نهایت نمی‌ توانند مانع از این کار شوند. در صحنه‌ای از فیلم رئیس هیات مدیره مترو با یکی از کارکنان که کت و شلوار به تن دارد، درگیر می‌ شود. این فرد در نهایت روی زمین می ‌افتد و درگیری شدید می‌شود.

 

*روز شنبه ۲۰ مهر، رانندگان سرویس مدارس گچساران برای اعتراض به پرداخت حق عضویت ۲۴۰ هزار تومانی به حساب سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی مقابل فرمانداری اجتماع کردند. یکی از رانندگان حاضر در تجمع به کبنا نیوز گفت: سالهاست که سرویس مدارس گچساران هستیم و با اداره آموزش و پرورش قرارداد می بندیم و ۵ درصد از مبلغ قرار داد را از ما کسر می کنند  و ما دارای کارت صلاحیت از پلیس راهنمایی و رانندگی هستیم. اکنون سازمان تاکسیرانی در اقدامی عجیب و قوانین سلیقه ای، رانندگان سرویس مدارس گچساران را ملزم به پرداخت ۲۴۰ هزار تومان حق عضویت سالیانه به حساب سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی کرده است.

 

*روز یکشنبه ۲۱ مهر، کارگران پیمانی شهرداری شوشتر با خواست حذف پیمانکاران و عقد قرارداد مستقیم دست به تجمع مقابل ساختمان شورای قلابی شهر شوشتر زدند. به گزارش ایلنا، کارگران شهرداری شوشتر با اشاره به اینکه به صورت پیمانی در سه شرکت پیمانکاری به کار  مشغول هستند، گفتند: می ‌خواهیم وضعیت استخدامی ما به قرارداد مستقیم تبدیل شود. به گفته آنها، کارگرانی که توسط شرکت‌های واسطه نیروی انسانی در شهرداری شوشتر مشغول به کار هستند، ثبات شغلی ندارند و هر لحظه امکان بیکاری آنها وجود دارد.

 

*بامداد روز دوشنبه ۲۲ مهر، کارگران شهرداری کلاله در استان گلستان در اعتراض به عدم پرداخت حقوق، حق بیمه و مطالبات دیگر با خودداری از جمع آوری زباله ها از سطح شهر، مقابل ساختمان این شهرداری تجمع کردند. به گزارش کلاله خبر، عدم پرداخت حقوق و بیمه کارگران باعث تحصن آنها در مقابل شهرداری کلاله شد.

 

*روز سه شنبه ۲۳ مهر، پیمانکاران شهرداری تهران در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان مقابل ساختمان شورای فرمایشی شهر تهران، دست به تجمع زدند. به گزارش ایرنا، یکی از این معترضان گفت که بسیاری از افراد حاضر در تجمع رقمهای بالای ۲۰۰ میلیون تومان از شهرداری طلب دارند.

 

*روز سه شنبه ۲۳ مهر، خانواده ‌های آتش نشانان جان باخته حادثه پلاسکو برای اعتراض به وعده های پوچ مسئولان دست به تجمع مقابل شهرداری تهران زدند. به گزارش خبرآنلابن، پدر یکی از آتش نشان جان باخته حادث پلاسکو در باره علت این تجمع گفت: تمام مطالبات ما در بنری نوشته شده است. شکایت اول ما به عملکرد رییس سازمان بهشت زهرا برمی ‌گردد که با گذشت نزدیک به ۳سال از حادثه پلاسکو هنوز به وعده مسقف کردن مزار شهدای آتش ‌نشان عمل نکرده است.

 

*روز پنج شنبه ۲۵مهر، کارگران کارخانه قند فسا در ادامه اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی، برای باری دیگر دست به تجمع مقابل فرمانداری ویژه این شهرستان زدند. به گزارش کبنا نیوز، کارگران معترض گفتند: حدود پنج ماه است که حقوق دریافت نکرده ‌و اجاره ‌خانه و تامین هزینه ‌های زندگی به شدت به آنان و خانواده ‌های شان فشار می آورد.

 

*روز پنج شنبه ۲۵ مهر، کارگران کارخانه کنتورسازی برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی و وعده های پوچ مسئولان برای باری دیگر دست به تجمع مقابل استانداری قزوین زدند. به گزارش ایلنا، برای چندمین بار متوالی است که کارگران شرکت کنتورسازی شهرستان البرز استان قزوین برای رسیدن به حق و حقوق خود و دریافت مطالبات و معوقات حقوقی خود، مقابل استانداری قزوین تجمع کردند و باز هم تسریع در رفع مشکلات از سوی مسئولان استان را خواستار شدند.

 

*روز آدینه ۲۶ مهر، جمعی از شهروندان ساکن شهرستان بهبهان در استان خوزستان در اعتراض به بیکاری و استخدام نیروهای غیربومی در پالایشگاه بید بلند ۲ خلیج فارس، مقابل محل برگزاری نماز جمعه این شهر دست به تجمع زدند. به گزارش هرانا، تجمع کنندگان شعار نوشته هایی از جمله «زندان را می ‌پذیریم ذلت نمی ‌پذیریم، ما تشویش کننده اذهان عمومی و نشر اکاذیب نیستیم فقط حقمان را می‌خواهیم، کیست ما را یاری کند و …» در دست داشتند.

 

جنبش اعتراضی کارگران کارخانه آذرآب

روز چهارشنبه ۱۰مهر، کارگران کارخانه آذرآب برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی راهی شهر اراک شدند و در میدان صنعت این شهر تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارگران این کارخانه به دنبال عدم تعیین تکلیف نهایی با سهامدار عمده شرکت (بانک کشاورزی)، با وجود سپری شدن ۱۰روز از مهلت تعیین شده و عدم پرداخت حقوق ماههای مرداد و شهریور، بی اعتنا از کارشکنیهای اعضای شورای اسلامی کار تصمیم گرفتند اقدام به تجمع کنند.

ظهر روز یکشنبه ۱۴ مهر، صدها تن از کارگران این کارخانه در جاده اراک - تهران تجمع کردند که موجب کندی تردد خودروها در مسیر اصلی شمال به جنوب و غرب به شرق کشور و ایجاد ترافیک سنگین شد.

بامداد روز چهارشنبه ۱۷مهر برای چهارمین روز متوالی و پنجمین بار در این ماه، کارگران معترض در محدوده کارخانه تجمع کردند. به گزارش فارس، در این روز همچون دو روز گذشته نیروهای امنیتی و انتظامی با محاصره کارخانه آذرآب مانع کشیده شدن اعتراض کارگران خشمگین آذرآب به خیابان شدند.

بامداد روز شنبه ۲۰مهر، کارگران کارخانه آذرآب در میدان ماشین‌سازی شهر اراک تجمع کردند و برای مسئولان ضرب الاجل یک هفته ای جهت تعیین تکلیف با سهامدار عمده شرکت (بانک کشاورزی) معین کردند.

روز دوشنبه ۲۲مهر، کارگران معترض دست به تجمع در مسیر راه آهن شمال به جنوب زدند.

روز سه شنبه ۲۳ مهر، کارگران این کارخانه در محدوده این واحد تولیدی تجمع کردند.

روز یکشنبه ۲۸ مهر، کارگران کارخانه آذرآب در ادامه اعتراض خود بار دیگر دست به تجمع در مسیر ریلی شمال - جنوب در شهرک صنعتی اراک زدند و قطاری را متوقف کردند. نیروهای سرکوبگر انتظامی به دستور شورای تامین استان مرکزی با پرتاب گازاشک آور و باتوم به تجمع کنندگان یورش بردند و با ضرب و شتم کارگران دهها تن را زخمی و بازداشت کردند. تعدادی از کارگران زخمی به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند که در آن‌جا نیز مورد تعقیب نیروهای سرکوبگر قرار گرفتند.

روز دوشنبه ۲۹ مهر، کارگران کارخانه آذرآب اراک باوجود این که عوامل حکومتی برای جلوگیری از تجمع کارگران، این کارخانه را تعطیل کردند، مقابل کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند. کارگران خواستار آزادی همکاران ‌شان بودند. آنان شعار می‌دادند: کارگر زندانی آزاد باید گردد. در این روز همچنین خانواده های کارگران بازداشتی آذرآب اراک که روز یکشنبه ۲۸ مهر از سوی ماموران نیروی انتظامی بازداشت شده بودند، در اعتراض به بازداشت بستگان شان به محل کارخانه آذرآب رفتند. کارگران به حمایت از خانواده‌ ها برخاستند که منجر به درگیری میان کارگران و خانواده‌ ها با نیروهای سرکوبگر مستقر در برابر کارخانه شد. در این درگیری ماموران نیروی انتظامی به سوی جمعیت گاز اشک آور شلیک کردند. کارگران با روشن کردن آتش و پرتاب سنگ از خود دفاع می کردند.

شرکت صنایع آذرآب در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار قرار دارد و سطح زیر بنای کارگاههای اصلی آن متجاوز از ۷ هزار مترمربع و کل کارگاههای مسقف جمعاً ۱۱ هزار متر مربع را تشکیل می دهند. این واحد بزرگ صنعتی در پنج کیلومتری شهر اراک واقع شده و در میان راه آهن سراسری شمال ـ جنوب و جاده تهران ـ جنوب محصور است.

 

*روز یكشنبه ۲۸ مهر، کارگران پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی فردوسی مشهد (شرکت اندیکا صنعت) برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق، برای هفتمین روز متوالی اعتصاب کردند. به گزارش سندیکای کارگران فلزکار مکانیک ایران، پیمانکار این پروژه آقای مرتضی رحیمی یا شرکت اندیکا صنعت است. اینها زیر مجموعه شرکت مپنا بویلر هستند بعد از یک هفته اعتصاب دوشنبه هفته قبل در نیروگاه توسط کارگران بسته شد و اجازه خروج و ورود به کسی ندادند.

 

*روز یکشنبه ۲۸ مهر، بازنشستگان صنعت فولاد اصفهان برای اعتراض به عدم همسان سازی حقوق و بیمه ناکارآمد دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، این تجمع مقابل اداره کار استان اصفهان صورت گرفت. بازنشستگان تجمع کننده گفتند: خواستار رفع تبعیض و بهبود معاش بازنشستگان هستند؛ همچنین کیفیت خدمات درمانی باید بهبود یابد.

 

*روز یکشنبه ۲۸ مهر، سهامداران بازار پایه فرابورس، مقابل ساختمان وزارت اقتصاد در تهران تجمع کردند. به گزارش فارس، اعتراض این افراد به نحوه اجرای قوانین بازار پایه است و این که چرا دامنه نوسان سهام اندک است و چرا تعداد حراجها در هفته اندک است.

 

*روز دوشنبه ۲۹ مهر، کارگزاران مخابرات روستایی خوزستان برای اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌ بندی مشاغل دست به تجمع مقابل شرکت مخابرات این استان زدند. به گزارش ایلنا، تجمع کنندگان گفتند: باوجود رای دیوان عدالت اداری، شرکت مخابرات، طرح طبقه ‌بندی مشاغل کارگزاران مخابرات روستایی را در استان خوزستان، اجرا نمی ‌کند.

 

*سه‌شنبه ۳۰ مهر، مردم روستاهای بخش باروق از توابع میاندوآب واقع در استان آذربایجان غربی با تجمع اعتراضی خودشان مانع ادامه یافتن انتقال پسماند میاندآوب به منطقه ‌شان شدند. به گزارش بگو نه، فرماندار میاندوآب مردم روستاهای فوق را تهدید کرد و گفت: «شده با لودر از روی مردم رد شوم پسماندرو به اینجا انتقال میدم».

 

*روز سه‌شنبه ۳۰ مهر، شهروندان حامی محیط زیست شهرستان بابل، در اعتراض به موافقت رییس سازمان حفاظت محیط زیست با طرح شیرین سازی و انتقال آب دریای خزر به کویر مرکزی ایران، در ساحل بابلسر تجمع کردند. به گزارش اسکان، در این تجمع که گروههای مختلف سنی و شغلی از زنان و مردان شهرستان بابل حضور داشتند و پلاکاردهایی با شعار و هشتک «نه به انتقال آب دریای خزر» در دست داشتند. کنشگران محیط زیست بابل اعلام کردند که؛ مردم مازندران به هیچ عنوان اجازه نمی‌ دهند چنین طرح مخربی اجرا شود و  تاکید کردند با اجرای این طرح  علاوه بر تخریب‌ زیست محیطی، معیشت کشاورزان مسیر لوله گذاری این خط انتقال نیز به خطر خواهد افتاد که نتیجه‌ اش بیکاری و فقر و حاشیه نشینی صدها هزار نفر از کشاورزان در سواحل دریای خزر است. همچنین از بین رفتن زیستگاه فوک خزری، یکی دیگر از عواقب اجرای طرح انتقال آب خزر خواهد بود.

ایسنا روز یکشنبه ۲۸ مهر گزارش داد که: بر اساس این پروژه قرار است که سالانه ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب از دریای خزر به سمنان منتقل شود که از این مقدار ۵۰ میلیون متر مکعب آن برای شرب و ۱۵۰ میلیون متر مکعب دیگر برای صنعت مصرف می‌شود.

 

چندین تجمع کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس

روز چهارشنبه ۱۰مهر، کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس در ادامه اعتراضهای شان برای تبدیل وضعیت از دائمی به پیمانی بار دیگر و برای دومین روز متوالی مقابل ساختمان مدیریت شرکت در اسلامشهر تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران معترض در باره ادامه اعتراض غیر مستمرشان که از ابتدای شهریور ماه آغاز شده گفتند: دلیل برپایی اعتراض  آنها بی‌تفاوتی مدیران بخش خصوصی شرکت حمل ‌و نقل خلیج فارس در قبال تبدیل وضعیت استخدامی شماری از کارگران قرارداد دائمی به پیمانکاری است.

مدیریت بخش خصوصی حمل‌ونقل خلیج فارس که اخیرا این شرکت را خریداری کرده است، دستور پیمانی شدن حدود ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت که دارای حداقل ۵ و حداکثر ۲۳ سال سابقه کاری هستند را صادر کرده است که در نتیجه این اتفاق کارگران اجازه ورود به محل کار خود را تا تعیین تکلیف ندارند.

روز یکشنبه ۲۱ مهر، کارگران حمل ‌و نقل خلیج فارس برای ادامه اعتراض شان از اسلامشهر راهی تهران شدند و دست به تجمع مقابل استانداری تهران زدند. کارگران این شرکت روز دوشنبه ۲۲مهر، مقابل فرمانداری اسلامشهر تجمع کردند و در روز سه شنبه ۲۳ مهر، مقابل بیدادسرای عمومی انقلاب تهران تجمع کردند.

روز دوشنبه ۲۹ مهر، کارگران معترض این شرکت بار دیگر از اسلامشهر راهی تهران شدند و مقابل استانداری تهران تجمع کردند. تجمع اعتراضی کارگران شرکت حمل‌ و نقل خلیج فارس در روز سه شنبه ۳۰ مهر، مقابل فرمانداری اسلامشهر برگزار شد.

 

اعتصاب یک ماهه کارگران پتروشیمی فارابی

روز دوشنبه ۱ مهر، کارگران پتروشیمی فارابی در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل از رفتن برسر کار خودداری کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران خواهان اجرای طرح طبقه بندی مشاغل که قبلا قول اجرای آن توسط مدیران این شرکت داده شده بود، شدند.

روز سه شنبه ۹مهر، کارگران به اعتصاب شان که از روز دوشنبه اول مهر آغاز شده است ادامه دادند و همچون روزهای گذشته در ساختمان مرکزی شرکت تجمع کردند.

نشستها و تصمیمات کمیسیون کارگری فرمانداری شهرستان بندر ماهشهر جهت برطرف شدن مشکلات این کارگران، تا کنون بی نتیجه مانده است.

روز سه شنبه ۳۰ مهر، به دنبال اعتصاب و تجمعهای یک ماهه کارگران پتروشیمی فارابی و تهدیدشان مبنی بر کشاندن اعتراضها به سطح شهر ماهشهر و مقابل فرمانداری، وعده اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و بازگشت به کار ۸ کارگر اخراجی داده شد. به گزارش ایرنا، فرماندار شهرستان ماهشهر با اشاره به تجمع تعدادی از کارگران پتروشیمی فارابی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر اشاره‌ کرد و گفت: مهمترین نگرانی کارگران این شرکت اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل است که در این خصوص این اطمینان داده شده که طرح اجرایی خواهد شد.

پتروشیمی فارابی واقع در بندرامام و زیر مجموعه هلدینگ تاپیکو (شركت سرمایه‌ گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین) وابسته به شستا است.

 

یگ ماه تجمع و اعتراض کارگران هفت تپه

روز سه شنبه ۲ مهر، کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه، در دومین روز از اعتراض خود خواستار لغو اخراج ۲۰ همکار خود و آزادی کارگران زندانی و همچنین برچیدن بساط خصوصی سازی این شرکت شدند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران معترض گفت: مسئولان از خواسته‌ های به حق کارگران هفت تپه مطلع هستند و هنوز توجهی به خواسته ‌های ما نکرده ‌اند.

روز سه شنبه ۳۰ مهر برای سی امین روز متوالی، کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به تجمع شان در این مجتمع ادامه دادند.

 

اخبار کوتاه بر اساس گزارشهای منتشر شده در شبکه ‌های اجتماعی

دوشنبه ۱ مهر: تجمع سپرده گذاران کاسپین مقابل مجلس رژیم./ اعتصاب عمده فروشان موبایل در پاساژ علاء الدین تهران./ اعتصاب عمده فروشیهای بازار میدان كرج و سیگار فروشیهاى خیابان مولوى./ تجمع کسبه صنف موبایل زاهدان مقابل اتاق اصناف زاهدان./ تجمع کارگران دهکده طبیعت باراجین قزوین مقابل کلینیک حیات وحش پردیسان./ تجمع غارت شدگان سامانه نیما در مقابل بانک مرکزی./ تجمع  اهالی روستا های قلعه گنج در برابر استانداری کرمان برای اعتراض به نداشتن آب سالم./ اعتصاب رانندگان شبکه بهداشت سنندج در اعتراض به عدم دریافت معوقات مزدی خود./ بازنشستگان استان تهران بار دیگر در اعتراض به به عدم پرداخت به موقع حقوقهای معوقه خود مقابل صندوق بازنشستگی واقع در میدان فاطمی تهران دست به تجمع زدند.

سه شنبه ۲ مهر: تجمع اعتراضی موبایل فروشان مشهد./ تجمع و اعتصاب کارگران شرگت پاژن برای اعتراض به دریافت نکردن ۷ ماه حقوق./ تجمع صد ها تن از ایثاراگران سراسر کشور مقابل سازمان برنامه و بودجه اجتماع اعتراضی برپا کردند.

پنجشنبه ۴ مهر: خانواده و دوستان یک جوان ۲۰ ساله بوشهری که به دلیل نبود و تاخیر حضور پزشک جراح، دچار مرگ مغزی شد در مقابل استانداری رژیم در بوشهر تجمع کردند.

آدینه ۵ مهر: همایش پیاده روی فعالان محیط زیستی محله کوجوو در اعتراض به آلودگی هوای کلانشهر تبریز./ تجمع حامیان محیط زیست در پارک لاله تهران ھمراە با کمپین «جمعە ھا برای آیندە.»

شنبه ۶ مهر: غارت شدگان سایت طلای ثامن از بولوار کشاورز تهران به سوی ساختمان قوه فاسد قضائیه، تجمع و راهپیمایی اعتراضی کردند./ تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین در مقابل حوزه ریاست قوه فاسد قضاییه در تهران./ تجمع گوجه کاران شاهرود در اعتراض یه نرخ پایین گوجه و عدم همخوانی با قیمت رب گوجه دربازار، جلوی فرمانداری شاهرود.

دوشنبه ۸ مهر: سهامداران و معامله‌گران بازار پایه در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، مقابل ساختمان مجلس رژیم تجمع کردند./ تجمع غارت شدگان طلای شادی در خیابان شریعتی.

سه شنبه ۹ مهر: تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین در مشهد./ تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین شعبه ۱۴ پامچال. این تجمع با برخورد شدید نیروی انتظامی روبرو شد.

چهارشنبه ۱۰مهر: تجمع مغازه‌ داران و کسبه سیل ‌زده و خسارت دیده کوهدشت مقابل فرمانداری./ مردم روستای صدر آباد میبد یزد در اعتراض به راه انداختن مجدد چاه آب شرب چهار روستا ی تفت که در محدوده شهرستان تفت قرار دارد، جلوی استانداری یزد تجمع کردند.

پنج شنبه ۱۱مهر: کارگران راه آهن بندرعباس برای اعتراض به  خصوصی سازی و پایمال شدن حقوق شان از طرف شرکت تراورس دست به تجمع مقابل بیدادگستری بندرعباس زدند.

سه شنبه ۱۶ مهر: تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین در تهران مقابل دفتر هیات تسویه./ تجمع اعتراضی موبایل فروشان پاساژ علاالدین در تهران. بازارایان و مغازه داران پاساژ علاالدین بعد ازتجمع درداخل پاساژ وارد خیابان شدند./ تجمع و بستن خیابان توسط غارت ‌شدگان مسکن مهر قرچک در شهرک طلائیه واقع در جنوب استان تهران.

شنبه ۲۰ مهر: تجمع کارگران بیکارشده کارخانه آزمایش مرودشت و کارگران پالایشگاه آبادان

یکشنبه ۲۱ مهر: تجمع اعتراضی کارکنان فروشگاه بزرگ شاپرک در شعبه قم./ تجمع کارگران شهرداری رباط کریم به خاطر معوقات مزدی. این کارگران ۴ ماه است که حقوق نگرفتند.

دوشنبه ۲۲ مهر: برای اولین بار غارت‌شدگان موسسات کاسپین و ثامن ‌الحجج و... مطابق فراخوان قبلی مقابل بانک مرکزی در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

سه شنبه ۲۳ مهر: اعتصاب چند روزه کارگران شهرداری کوت عبدالله در استان خوزستان و بازداشت تعدادی از کارگران خدماتی این شهرداری./ تجمع و تحصن رانندگان تاکسی لوکس فرودگاه بین‌المللی تهران مقابل دفتر قوه فاسد قضاییه

آدینه ۲۶ مهر: اهالی جزیره قشم در اعتراض به زمزمه های واگذاری یا خصوصی سازی سواحل جزایر ناز قشم زنجیره انسانی تشکیل دادند.

یکشنبه ۲۸ مهر:ثبت‌ نام کنندگان ساندرو در اعتراض به تحویل ندادن خودروهای ثبت ‌نامی آنها از سال ۹۶، مقابل شرکت سایپا در تهران تجمع کردند.

 

منبع: نبردخلق شماره ۴۱۷، چهار شنبه اول آبان ۱۳۹۸ ـ ۲۳ اکتبر ۲۰۱۹

 بازگشت به نبردخلق

بازگشت به صفحه اول