بازگشایی مدارس، کرونا و ندانم کاری ولایت

اسد طاهری

 

بازگشائی مدارس در اساس اقدامی برای تامین منافع مافیای قدرت و ثروت در بخش خصوصی و حرکتی در جهت کسب درآمد برای وزارت آموزش و پرورش و دولت جهت تامین بخشی از کسری بودجه بود. برای همین است که حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور و در راس قوای مجریه این سیستم سرمایه داری نئولیبرالیستی هار، وزیر آموزش و پروش را بر آن داشت که با دستور بازگشایی مدارس و فرستادن ۱۵ میلیون دانش آموز و معلم و خانواده های آنان به مسلخ کرونا، تنها به فکر منافع مادی مافیای قدرت و ثروت در بخش دولتی و خصوصی باشند.

رئیس انجمن پزشکان کودکان در روز  ۲۵ شهریور در نامه ای به وزیر بهداشت به بازگشایی مدارس اعتراض کرد و نوشت: «درصورت همه گیری کودکان با بازگشایی مدارس همانند آنچه در میزان در بیماران بزرگسال شاهد بودیم متاسفانه تختهای مراقبت ویژه کودکان به اندازه کافی در کشور موجود نیست بنابراین با چالش بزرگی روبرو خواهیم بود.»

در تمام استانها شاهد این هستیم که خانواده ها برای تامین مخارج تحصیل مانده اند، قبلا هزینه کیف و کتاب بود که نداشته اند حالا که چندین برابر شده است و هزینه تبلت و گوشیهای هوشمند و ... هم اضافه شده است.

بیشرمی عوامل فاسد رژیم تا بدانجا رسیده که رسما برای این خانواده ها گدایی می کنند و در درخواستی اعلام می کنند که هرکسی گوشی و تبلتی که دیگر احتیاج ندارد را به دیگران بدهد.

طبق خبرهای رسیده بعضی مدارس غیر انتفاعی با وجود دریافت مبالغ بالای همیشگی اما کار چندانی انجام نداده و این امر تابدانجا است که اکثر اولیا ناراضی بوده و حتی بعضی فرزندان خود را به مدارس دولتی (شهر) برده اند. در بعضی از همین مدارس غیر انتفاعی درجه یک تا هم اکنون هیچ کلاس حضوری انجام نگرفته است، مردم حاضرند باج به این مدارس بدهند تا جان کودک شان راحفظ کنند. همچنین کودکان خانواده های زحمتکش و کم بضاعت باید به آغوش مرگ بروند.

مدیران مدارس دولتی می گویند که شهریه وجود ندارد و پولی که گرفته می شود، کمک برای روشهای آموزشی و یا مخارج مدرسه است، کدام روش آموزشی، شاید مسئولان منظورشان همان کلاسهای شاد هست که تعدادی به خاطر نداشتن امکانات خودکشی کرده، عده ای ترک تحصیل کرده اند و عده ای از تلفنهای هوشمند پدر یا مادرشان استفاده می کنند که در واقع نسل این کودکان با ناراحتی پا به عرصه آموزش گذاشته شده است.

در بعضی مدارس دولتی وضعیت پروتکل بهداشتی چنان خراب است که قابل تصور نیست و مثلا حتی دارای یک سرویس بهداشتی نبوده و یا هیچ امکانی برای ضدعفونی و غیره ندارند.

از سویی دیگر می شنویم که کودکان در مدارس دچار ویروس کووید- ۱۹ شده اند، به گزارش خبرگزاری برنا، ٣٩ دانش ‌آموز درشهرستان الشتر استان لرستان به کرونا مبتلا شده ‌اند. همه دانش ‌آموزان مبتلا به کرونا در الشتر کسانی هستند که به مدرسه رفته ‌اند.

معلمان نیز با کمبود امکانات و فشار کاری بیشتری روبرو هستند. اگر پای درد دل معلمان قرار دادی و ساعت کاری و ... بنشینیم می بینیم که خیلی از آنها بیکار و یا کم کار شده اند و بعضی مدارس غیر انتفاعی آنها رو بیشتر ار قبل مورد ستم قرارداده و با حقوق پایین تر و ساعات کار بیشتر استثمار می کند. معلمان بیکار شده مجبور به دست فروشی، مسافر کشی، کارگری روز مزد و غیره شده تا مخارج زندگی شان تا حدودی تامین شود.

در خبرها آمده بود که؛ آزیتا نظری ۴۲ ساله معلم مدرسه گچساران بدون هیچگونه بیماری زمینه ای بر اثرکرونا جان باخت.

وزیر آموزش پروش و دولت، ۱۵ شهریور را شروع مدارس اعلام کرد و سپس تحت فشار خانواده ها و رسانه ها، حضور دانش آموزان را اختیاری عنوان کردند!!!

این اخبار و رویدادها همگی نشان می دهند که در کشور هیچ مدیریت برای آموزش  کودکان به صورت صحیح وجود ندارد.

نبود هماهنگی بین نهادهای دولتی و دستور دادن  آنها به دلخواه خود چه خانواده ها و چه دانش اموزان را طعمه فقر و کرونا کرده است.

از همه این فجایع گذشته، رژیم کتابها را سانسور  می کنند، خرافات و چرندیات را ترویج می کند و با راه اندازی مراسم دعا باعث پخش بیشتر ویروس می شود. در کشوری که زنان آن یکی از پرافتخارترین جایزه های جهانی ریاضی  را از آن خود کرده اند،  تصویر دختران از جلد کتاب ریاضی حذف می ‌شود.

رژیم درآمدهای گشور را در سایر کشورها (عراق، لبنان، سوریه و حوثیها در یمن)  هزینه می کند و برای جان مردم ایران ارزشی قایل نمی شود. سران حکومت می خواهد با گسترش ویروس کوید ۱۹ مردم را مثل گذشته گرفتار کندو حتی به قربانگاه بفرستد. رژیم خونخوار ولایت فقیه هم خواهان کشتن توده های مردم است و هم قدرت برنانه ریزی و ساماندهی ندارد و گذشته از اینها جامعه در رکود اقتصادی و فلاکت نیز دست و پا می زند.

در چنین شرایطی تنها انسجام توده ها و سازماندهی جهت سرنگونی رژیم و برقراری حکومتی مردمی و دمکراتیک، نجات بخش است.

 

منبع: نبردخلق شماره ۴۲۹، سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹ ـ ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۰

http://www.iran-nabard.com/

https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول