دانشگاه در ماهی که گذشت (خرداد ۱۴۰۳)

کامران عالمی نژاد

 

۵ ماه حبس به دلیل پخش تراکت و ایجاد کانال تلگرامی!

روز چهارشنبه ۲ خرداد، میلان (فاطمه) خواجه ای دانشجوی تعلیقی توسط بیدادگاه جمهوری اسلامی در زاهدان به اتهام «توزیع انواع تراکت تبلیغاتی علیه نظام و شعارنویسی روی دیوار و محیط دانشگاه و مدیریت یک کانال تلگرامی» به تبلیغ علیه نظام متهم و به ۵ ماه حبس محکوم شده است!

 

بیانیه دانشجویان سراسر کشور به مناسبت به هلاکت رئیسی

روز جمعه ۴ خرداد، جمعی از دانشجویان، تشکلها و نهاده های دانشجویی بیانیه ای صادر کردند که در زیر بخشهایی از آن را می خوانید:

به هلاکت رسیدن آیت‌‌ الله مرگ، ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان و هیات همراه شان موجی عظیم از شادمانی در میان عموم مردم به مثابه یک «جشن سراسری» به وجود آورده است.

ما این اتفاق فرخنده را به یکدیگر تبریک می ‌گوییم و شبکه‌ های اجتماعی را از فضایی آمیخته به طنز و شادمانی بر سر حکومت خراب کرده‌ ایم.

اما این همبستگی سراسری مردم و شادی بی ‌حد و حصر ما، فراتر از واکنش قلبی یک جامعه به «مرگ ظالمان» است. این صدای هلهله مادران دادخواهی است که از خاوران تا آبان و «زن زندگی آزادی» به رقص آمدند و یا همچون مادر هومن عبدالهی اعلام کردند «برای نخستین بار خوشحالم، پس از یک سال و پنج ماه و پانزده روز [که پسر مرا کشتید]» ...

این صدای زنانی است که زندگی روزمره‌شان خط مقدم جنگ با حکومت اسلامی شده است.

این «قهقهه از ته دل» مردمی است که می‌ بینند، حکومتی که در یک ماه ادعای نابودی اسرائیل را داشت و از سوی دیگر در خیابانها برای زنان شمشیر از رو بسته بود و دست به اعدامهای افسارگسیخته زده؛ حالا به دریوزگی افتاده و به مدد «دولتهای خارجی»، به دنبال پیدا کردن قطعه انگشتری از رئیس دولتش و جسدگردانی او در شهرها باشد.

در هفته‌ های گذشته که جنگ ما علیه جمهوری اسلامی حول سه محور: حمله حکومت به ما زنان، افزایش اعدامها و فقر و فلاکت شدت گرفته است، توانسته‌ ایم تا حدی با مبارزات خود حکومت را به عقب برانیم؛ اینک به هلاکت رسیدن رئیسی و آدمکشان همراهش، انرژی فزاینده ‌ای به همه ما بخشیده است.

باور ما بر این است که روحیه بالای عموم مردم و همبستگی سراسری که در این جشن سراسری به وجود آمده را باید هر چه زودتر، به نیرویی برای برداشتن گامهای بعدی رو به پیروزی انقلاب تبدیل کنیم. بازگشت دوباره به خیابان در جمعیتهای بزرگ و همچنین اعتصابات سراسری در همه بخشها، سرنوشت گریزناپذیری است که مسیر رسیدن به انقلاب‌، را برای ما روشن می‌ کند.

بر همین مبنا فراخوان ما به همه فعالان، تشکلها و دست ‌اندرکاران جنبشهای اعتراضی، سازمانها و احزاب سیاسی و حتی رسانه‌ ها در یک مقیاس سراسری این است که در هفته ‌ها و ماههای پیش رو، تمامی تمرکز، توان و ابزارهای خود را برای تقویت و تسریع حرکت عمومی جامعه به سوی تحقق دوباره اعتراضات و اعتصابات سراسری، متمرکز کنند.

 

اخراج تلفنی صدف حیدری دانشجوی دانشگاه تبریز         

مسئولان دانشگاه تبریز در اقدامی کاملا غیر قانونی، صدف حیدری دانشجوی این دانشگاه که ادمین صفحه «خوابگاه شهدای دانشگاه تبریز» نیز بوده را بدون هرگونه توضیح و تنها به صورت تلفنی از دانشگاه و خوابگاه اخراج کردند. بنا بر استوری که صدف حیدری روز یکشنبه ۶ خرداد، در صفحه خوابگاه شهدای دانشگاه تبریز منتشر کرده، مقامات دانشگاه در یک تماس تلفنی با خانواده این دانشجو، خبر اخراج او از دانشگاه و خوابگاه را به اطلاع خانواده رساند. به گفته صدف حیدری، ماموران حراست خوابگاه پس از این تماس دانشگاه با خانواده، کارت دانشجویی او را بدون ارائه هرگونه توضیح یا حکمی از سوی کمیته انضباطی از او گرفته و وی وادار به تخلیه اتاق خود می ‌کنند. این دانشجو گفته نه تنها هیچ توضیحی درباره علت اخراج به او داده نشده بلکه هیچ پرونده ‌ای نیز پیش از این علیه او در کمیته انضباطی دانشگاه تشکیل نشده بوده است. بنا بر شیوه ‌نامه انضباطی دانشجویان اگرچه اخراج از دانشگاه به عنوان یکی از تنبیهات انضباطی در نظر گرفته شده اما اعمال آن تنها از طریق مجاری رسمی به واسطه تشکیل پرونده، برگزاری جلسه رسیدگی، دسترسی دانشجو به حق دفاع و تجدیدنظر و سپس ارائه رسمی حکم مجاز است و در غیر از آن مصداق بارز تهدید حقوق اساسی دانشجویان محسوب می ‌شود.

 

بازداشت گسترده دختران دانشجویان دانشگاه آزاد سوهانک

کانالهای دانشجویی از بازداشت پرشمار و اخذ تعهد از دختران دانشجو در دانشگاه آزاد تهران واحد سوهانک به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری خبر دادند. تعداد دانشجویان بازداشت‌ شده دستکم ۱۰۰ تن تخمین زده است. ماموران انتظامی روز یکشنبه ششم خردادماه، با باتوم و اسلحه مقابل دانشگاه مذکور مستقر شده و به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری، اقدام به بازداشت گسترده دانشجویان دختر کرده اند، ماموران مذکور دانشجویان را به داخل دو ون سفید مستقر مقابل دانشگاه منتقل کرده و از آنها تعهد اخذ کردند.

گزارشهای کانالهای دانشجویی حاکی از آن است که برخی دانشجویان دختر تنها به‌ دلیل پوشیدن مانتوی جلوباز مجبور به امضای تعهد شده اند و در مواردی به آنها گفته شده که تا وقتی چادر سر نکنند یا جلوی مانتوشان را با سنجاق نبندند، حق خروج از ون را ندارند.

از زمان اجرای طرح موسوم به «نور» که از تاریخ ۲۵ فروردین ماه با نیت اعمال فشار مضاعف برای تحمیل حجاب اجباری به شهروندان صورت گرفته، گزارشهای متعددی از برخوردهای خشونت آمیز، بازداشت زنان بر سر حجاب و مسدودسازی صفحات مجازی شهروندان منتشر شده است.

در همین رابطه روز دوشنبه ۷ خرداد، تشکل دانشجویان پیشرو در محکوم کردن این عمل، گزارشی منتشر کرد که بخشهایی از آن را می خوانید:

دانشگاه آزاد تهران مرکز (واحد سوهانک) به صحنه جنگ دانشجویان و حکومت تبدیل شد. بنا به گزارشهای منتشر شده، دو ون سفید به همراه تعداد زیادی نیروی پلیس با باتون و اسلحه مقابل (نه درون) دانشگاه اقدام به بازداشت و اخذ تعهد از دانشجویان زن کردند.

اما نکته جالب توجه این است که این حمله حکومت به دانشجویان زن دانشگاه آزاد سوهانک، خارج از دانشگاه صورت گرفته و نه درون دانشگاه. دلیل هم این بوده که از مدتها پیش و به ویژه پس از آغاز انقلاب زن زندگی آزادی، حراست این دانشگاه تلاش کرده بود از طریق فنس‌کشی و کشیدن حصار در محلهایی که بستر تجمع دانشجویان بوده، پاتوقهای دانشجویی را یک به یک مصادره کند. همین اقدام سبب شده بود که دانشجویان در تایمهای استراحت به ناچار به خارج از دانشگاه روند و در محوطه مجتمع تجاری روبروی دانشگاه دور هم جمع شوند.

 

گزارش مسخره حراست از حجاب دانشجویان دختر

حراست دانشگاه در هفته‌ های اخیر به بهانه عدم رعایت حجاب از ورود دانشجویان دختر به دانشکده ‌ها و در مواردی خروج از خوابگاهها ممانعت می ‌کند.

اسناد جدید منتشر شده از خوابگاههای دخترانه نشان می‌ دهد که نیروهای حراست با جزئیات کامل تردد دانشجویان دختر را ثبت و گزارش می ‌نمایند. در یکی از این گزارشهای که در تاریخ پنجشنبه ۳ خرداد نوشته شده، دلایل تذکر را اینگونه توضیح داده است:

«نداشتن مقنعه روی سر، مانتو کوتاه، دو بار پای برهنه تا زیر زانو برای تحویل بسته به جلوی نگهبانی مراجعه کردند و برای تردد به بیرون از شومیز کوتاه استفاده می کنند، پیراهن (شومیز) سفید کوتاه پس از اخطار ایشون گفتن که شما اینجایین که ما امنیت داشته باشیم نه این که آسایش کا رو سلب کنید.»

طبق آمارهای تجمیعی از پردیسهای دانشگاه، در یک سال تحصیلی گذشته از هر ۶ دانشجوی دختر یک نفر با پرونده باز کمیته انضباطی مواجه است.

 

پنجمین سال تعطیلی شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران از سال ۹۸ تشکیل نشده است.

اکنون بیش از پنج سال است که جای شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت خالی است. دکتر سعیدی (معاونت دانشجویی) در سه سال گذشته بار‌‌ها در گفتگوهای خود با دانشجویان وعده ‌هایی برای برگزاری این انتخابات داده است و در موعد گفته شده به بهانه‌ هایی همچون نبود جو مناسب در دانشگاه، نبود نیروی کافی برای برگزاری انتخابات و... از برگزاری انتخابات و تشکیل شورای صنفی سر باز می ‌زند و با وعده جدید آن را به تاریخ دیگری موکول می‌ کند.

وی آخرین بار گفته بود که اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ این انتخابات را برگزار خواهد کرد اما اردیبهشت ماه نیز تمام شد و خبری از شورای صنفی نشد.

 

بازداشت حسن باقری نیا، عضو سابق هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری

روز یکشنبه ۱۳ خرداد، فیلمی از استاد حسن باقری نیا دقایقی پیش از مراجعه وی به دادسرا برای پیگیری شکایت خود از رئیس دانشگاه جهت عدم اجرای حکم برگشت به کار وی و چرایی عدم ارسال پرونده ‌اش به صندوق بازنشستگی در شبکه های اینترنتی پخش گردیده، در بخشی از آن می گوید:

... جمهوری اسلامی فکر کرده که با بگیر و ببند، می‌ تونه حکومت رو حفظ کنه؛ درحالی که آقای خامنه ‌ای «پیش از شما به سان شما بیشمارها، با تار عنکبوت نوشتند روی باد، کین دولت خجسته ی جاوید، زنده باد! این رونق زمان شما نیست، بگذرد.» پاینده ایران، زن زندگی آزادی

حسن باقری ‌نیا پس از مراجعه به دادسرا توسط نیروهای اطلاعات در مشهد دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل شد!

نیروهای اطلاعات همچنین به منزل وی و نزدیکانش هجوم برده و ضمن ضبط لوازم الکترونیکی و گوشیهای وی و خانواده‌ اش، در غیاب والدین اقدام به تهدید فرزندانش کرده!

 

مطالبه ‌گری دانشجویان دانشگاه سمنان

روز چهارشنبه ۱۶ خرداد، بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه سمنان با امضا نامه ‌ای خطاب به وزیر علوم نسبت به بی‌ عدالتی و سومدیریت حاکم در دانشگاه خود اعتراض کرده و خواهان بررسی و بهبود وضعیت رفاهی، آموزشی و نظارت بر شیوه عملکرد کمیته انضباطی دانشگاه خود شدند.

 

بیش از هفتاد هزار دانشجو در اعتراضات سراسری شرکت داشتند

براساس گزارشی که روز چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳، توسط مجمع جهانی دانشجویی (جی.اس.اف) منتشر شد؛ در طول پاییز ۱۴۰۱ بیش از ۷۰ هزار دانشجوی معترض در «جنبش زن، زندگی، آزادی» مشارکت داشتند و بیش از ۳۷۸۹ دانشجو به ‌طرق مختلف مورد سرکوب قرار گرفتند.

در بخشی از این گزارش که توسط خبرنامه امیرکبیر تهیه و در وبسایت مجمع جهانی دانشجویی منتشر شده است، از شهریور ۱۴۰۱ تا اسفند ۱۴۰۲ بیش از ۸۰۴ دانشجو دستگیر شده ‌اند. انتشار بیش از ۳۰۰ بیانیه دانشجویی و سرکوب بیش از ۵۸ استاد از دیگر اطلاعاتی است که در این گزارش به آن اشاره شده است.

بر اساس این اطلاعات، در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ و تا پاییز همان سال، مجموع ۵۷۰ تظاهرات در تمام دانشگاههای ایران برگزار شد که از این تعداد، ۵۳۹ تظاهرات در دانشگاههای دولتی و ۳۱ تظاهرات در دانشگاههای «خصوصی» رخ داد.

آمارهای فاش شده از مرکز حراست وزارت علوم، نشان می ‌دهد که تعداد کل شرکت کنندگان در تمامی تظاهرات پاییز ۱۴۰۱ از ۷۰ هزار و ۱۴۱ دانشجو فراتر رفته است. همچنین دانشجویان دانشگاههای استان تهران با ۲۴۸۹۰ دانشجو (۳۸ درصد) بیشترین مشارکت را داشتند.

از فاصله شهریور۱۴۰۱ تا پایان اسفند ۱۴۰۲، بیش از ۸۰۴ دانشجو شامل ۵۹۸ دانشجوی پسر و ۲۰۶ دانشجوی دختر دستگیر و بازداشت شدند. دانشگاههای صنعتی امیرکبیر (پلی‌ تکنیک تهران) و علامه طباطبایی هر کدام با ۱۱۵ دانشجوی بازداشتی، بیشترین تعداد دانشجویان بازداشتی را به خود اختصاص دادند.

در جریان اعتراضات سراسری و در پاییز ۱۴۰۱ حداقل ۲۸۱ دانشجو تعلیق شدند که دانشگاه تهران با ۸۸ دانشجو بیشترین تعداد و پس از آن دانشگاه ملایر با ۴۷ دانشجو و دانشگاه یاسوج با ۳۲ دانشجو در رتبه های بعدی قرار گرفتند. همچنین برای حداقل ۲۲ دانشجوی معترض دانشگاه مازندران ممنوعیت خروج صادر شد و از خروج قانونی آنها از ایران جلوگیری شد.

همچنین بیش از ۵۸ استاد دانشگاههای ایران به طرق مختلف از جمله تعلیق، اخراج و دستگیری سرکوب شده‌اند. بیشترین آمار مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی با سیزده استاد است. دانشگاه تهران با هشت استاد؛ و دانشگاه شهید بهشتی با هفت استاد.

در بخش دیگری از گزارش آمده که بیش از ۱۱۶ اداره حراست در دانشگاههای ایران با همکاری کمیته ‌های انضباطی و یگانهای حراست فیزیکی، شناسایی و برخورد با دانشجویان معترض در محیط‌ های دانشگاهی و ارجاع آنها به وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه خارج از دانشگاه را بر عهده داشته ‌اند.

از آبان ۱۴۰۱ تا اسفند‌ ۱۴۰۲ با همکاری سازمانهایی از جمله سازمان اطلاعات فرجا، سازمان اطلاعات استان تهران، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بسیج اساتید، مرکز حراست وزارت علوم، مدیرکل حراست دانشگاههای ایران معاون اطلاعات قرارگاه «ثارالله» سپاه و دفتر فرماندهی قرارگاه ثارالله سپاه بیش از ۳۷۸۹ دانشجو به طرق مختلف سرکوب شدند.

 

سها مرتضایی به‌ صورت مشروط  آزاد شد

سها مرتضایی، دبیر اسبق شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران و از فعالان پر تلاش جنبش دانشجویی در یک دهه گذشته، پس از تحمل ۲۲ ماه حبس، روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ به‌ صورت مشروط از زندان اوین آزاد شد.

تشکل دانشجویان پیشرو ضمن ابراز تبریک به سها مرتضایی، بر آزادی بی قید و شرط وی و دیگر دانشجویان زندانی تاکید می ‌کند. آزادی مشروط و دیدار با هم‌کلاسیهایمان قطعا موجب مسرت ماست، اما تا آزادی بی قید و شرط دانشجویان زندانی و خاتمه یافتن پرونده ‌های قضایی و انضباطی علیه آنها، دست از تلاش برنمی ‌داریم.

 

استعفای دبیر سابق و جمعی از دانشجویان از انجمن اسلامی

روز دوشنبه ۲۸ خرداد، دبیر انجمن دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی در واکنش به تبدیل انجمن تهران به ستاد انتخاباتی و اصلاح ناپذیری آن نوشت: «شروع مجدد فعالیت انجمن اسلامی دانشکدهِ علوم اجتماعی کمی پیش از آغاز جنبش زن، زندگی، آزادی آغاز شد.

هدف اصلی از بازگشایی این مجموعه  ایجاد یک بستر فعالیتی دانشجویی مستقل از احزاب و جریانهای سیاسی بیرون از دانشگاه بود. نتیجه‌ دو سال تلاش مداوم در جهت تغییر به جایی نرسید.

منفعت‌ طلبی و امتیازخواهیها، حذف افراد توسط خود مجموعه و توسط دانشگاه، منطق حفظ نهاد حتی به ‌قیمت ضدیت با جامعه، عدم وجود خطوط قرمز واضح و نداشتن هیچ ‌گونه حد و مرزی برای عمل، همه از جمله عواملی بودند که بر سر راه این تلاش قرار گرفتند. وقایع اخیر مانند تبدیل مجموعه به ستاد انتخاباتی آخرین نشانهِ لازم برای اثبات اصلاح ‌ناپذیری این نهاد به اصطلاح "دانشجویی" بود.

در واکنش به این اتفاقات ما جمعی از اعضای شورای عمومی انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی بار دیگر بر همسو نبودن خود با این مجموعه تاکید کرده و  انصراف خود از این مجموعه را اعلام می کنیم.»

 

«از فریب رنگارنگ هر روز شما بیزاریم.»

 

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در بیانیه‌ای خطاب به مسعود پزشکیان، نامزد تایید صلاحیت شده اصلاح‌ طلبان حکومتی اعلام کرد که: «ما از فریب رنگارنگ هرروزه شما بیزاریم».
علی کریمی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شریف روز دوشنبه ۲۸ خرداد، هنگام حضور تبلیغاتی مسعود پزشکیان در جمع دانشجویان با مخاطب قرار دادن این کاندیدای مورد تایید حکومت گفت: «شما خود را پزشکی دیده ‌اید که برای تنفس مصنوعی بالای سر جسم بی‌جان دموکراسی آمده؛ حال آن که راه این جسم نه به اتاق درمان، بلکه به گورستان است».
وی اضافه کرد: «شما کاندیدای انتخاباتی هستید که حتی صلاحیت مقربین حلقه اصلی حاکمیت هم در آن احراز نشده ‌است. این صلاحیت که از روی مصلحت است، چه ارزشی دارد؛ جز آن که نمایشی باشد برای جذب مشارکت مردم.؟»
او گفت «ما دیدیم که چگونه پیش چشمان ما در دانشگاه شریف هنگامی که امنیت و آرامش دانشگاه زیر پای نهادهای امنیتی بود، از آنها حمایت کرده و لحظاتی بعد خود را طرفدار جنبش مردم نشان دادید» و در ادامه پرسید: «اکنون چه چیزی تغییر کرده، جز آن که تاریخ مصرف اصلاح‌ طلبان برای مردم گذشته‌ است.»
او ادامه داد: «امروز حاکمیت چنان مست غرور است که حتی سیلی عدم مشارکت مردم در مهم‌ ترین عرصه ‌های سیاسی نیز او را هوشیار نمی ‌کند. اگر ارزش مردم تنها برای همین چهار روز انتخابات نیست، چرا این ارزش در مجوز ورود واکسن راه خود را پیدا نکرد؟ هرچه باشد یادمان نمی ‌رود که آن بیماری ‌ای که مرگ را به بالین مردم آورد، نه کرونا که ویروس منحوس خودکامگی بود.»
علی کریمی با اشاره به بازداشتهای گسترده دانشجویان منتقد و «تبدیل دانشگاه به مکانی امنیتی» خاطرنشان کرد: «در سرزمینی که اصحاب قدرت ساخته ‌اند، خواهرانمان به یمن گشت ارشاد امنیت حضور در خیابان را ندارند. ما ربوده‌ شدن زنان و دختران را به جرم گیسوان شان دیده ‌ایم و فراموش نکرده ‌ایم که مردم در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ برای چه به خیابان آمده بودند.»

 

بیانیه مشترک و سراسری فعالان انقلاب «زن زندگی آزادی»

فعالان انقلاب «زن زندگی آزادی»، جنبش زنان و تشکلهای دانشجویی و دانش ‌آموزی درباره انتخابات نمایشی بیانیه ای منتشر کردند.

در بخش هایی از این بیانیه که در روز سه شنبه ۲۹ خرداد، منتشر شد آمده است:

«رای و انتخاب ما انقلاب «زن زندگی آزادی» است که با گامها و فریادهایمان در خیابانها، دانشگاهها و مدارس اعلام کرده و می ‌کنیم!

پس از کشته شدن ابراهیم رئیسی ملقب به جلاد ۶۷، انتصابات زود هنگام برای تعیین مهره دیگری که بر مسند ریاست جمهوریِ حکومت دیکتاتوری موجود تکیه خواهد زد، آغاز شده است. مشتی از سابقه ‌‌داران جنایت علیه مردم ایران، برای ریاست جمهوری حکومتی که در جنگ علیه مردم است، مجددا به صحنه آمده‌ اند تا علیرغم درماندگی و چندپارگی، همچنان به سازماندهی فضای سرکوب ادامه دهند.

سازماندهی ‌ای که اینان مجری ‌اش هستند؛ از جنس جنگ علیه زنان، از جنس صدور حکم اعدام برای جوانان و مبارزان، از جنس قتل کولبران و سوختبران، از جنس بازداشت و تهدید و اخراج دانشجویان، از جنس حمله به تجمعات معلمان و بازنشستگان، از جنس امنیتی کردن فضای کار و سرکوب کارگران، از جنس فشار بر زندانیان و خانواده‌ های آنان و دادخواهان، از جنس حمله شیمیایی به دانش ‌آموزان است. همه این اقدامات حکومت برای مقابله با انقلاب عظیم و باشکوه «زن زندگی آزادی» سازماندهی شده که البته تا همین جا هم نتوانسته با این اقدامات، انقلاب ما را متوقف و جامعه را مرعوب خود کنند.

در مقابل اما، اکثریت مردم در جامعه ‌ای که انقلاب کرده و می ‌رود تا آن را به پیروزی نزدیک و نزدیک ‌تر کند، مردمی که در این راه صدها کشته داده و هزاران زندانی، با فریاد «سر خم، قدغن» به تقابل با جمهوری اسلامی و همه مناسکش می ‌پردازند.

ما نه تنها به این مضحکه انتخاباتی تمکین نمی ‌کنیم، نه تنها چنین مناسبتی را در این حکومت اساسا به رسمیت نمی‌ شناسیم؛ بلکه در افشای جنایات آن دست به کار شدیم تا دنیا را نیز متوجه آنچه در کشورمان گذشته و در جریان است، بکنیم.

روشن است که هیچکدام از این نامزدها و کاندیداها نماینده ما مردم نیستند، اینها صرفا ابزار و مکانیزمی برای انتصاب یکی دیگر از عوامل جنایت علیه بشریت بر مسند ریاست دولت هستند....

ما امضا کنندگان این بیانیه ضمن بالا نگه داشتن پرچم انقلاب «زن زندگی آزادی»، عموم جامعه را به مبارزه متحدانه و همبسته، مستمر و سازمانیافته بر اساس منشور مطالبات حداقلی تشکلهای صنفی و مدنی ایران و منشور مطالبات پیشرو زنان ایران، فرا می ‌خوانیم تا در یک مسیر مشترک بر اساس خواسته ‌های آزادیخواهانه، برابری ‌طلبانه و سکولاریستی به نقطه پیروزی برسانیم و این بساط ضدانسانی را از جامعه‌ مان پاک کنیم.»

 

(منابع استفاده شده برای تهیه این مجموعه: تلگرام دانشجویان پیشرو، صفحه دادبان در شبکه ایکس، هرانا، تشکل دانشجویان پیشرو، تلگرام دانشجویان متحد، تلگرام شوراهای صنفی دانشجویان کشور، صدای امریکا)

منبع: نبرد خلق شماره ۴۷۸، آدینه ۱ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱ ژوئن ۲۰۲۴

 https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول