فراسوی خبر... دوشنبه ۹ مرداد
جای شکایت نیست؛ گوشه ای از کارنامه تروریستی سپاه
لیلا جدیدی

این روزها، عربده ها، شکوه ها، مظلوم نماییها و مضحک تر، تهدیدهای کارگزاران جمهوری اسلامی و خامنه ای پس از قرار داده شدن سپاه پاسداران در لیست تروریستی آمریکا، گوش خراش شده است. در این راستا مرور برخی از اعمال تروریستی رژیم و اقدامات تحریک آمیز در برابر آمریکا که سرکرده سپاه آن را "ببر کاغذی" توصیف کرده، بی جا نخواهد بود.
امری آشکار است که سپاه پاسداران تنها یک نهاد نظامی نیست، بلکه ضمن عهده دار بودن وظایف اطلاعاتی و سرکوبگرانه، بخش بزرگی از اقتصاد کشور را هم در اختیار دارد. افزوده بر آن به خاطر نزدیکی به خامنه ای دست بازی نیز در ترور مخالفان رژیم و اعمال تروریستی در خارج دارد و برای این هدف همه‌ توان مادی و سیاسی و افراد و امکانات سفارتخانه ‌ها و کنسولگریهایش در همه کشورهای جهان را به خدمت دیپلماسی ترور گرفته است.
حاصل این سیاست را در نمونه های زیر می توان دید: حمایت و کمک به گروه های تروریستی مانند حزب الله لبنان و حماس، حمله تروریستی به تفنگداران دریایی آمریکا در سال ۱۹۸۳ در بیروت که منجر به مرگ نزدیک به ۲۴۱ افسر و سرباز نیروی دریایی آمریکا و بیش از ۵۰ نیروی نظامی فرانسوی شد، نقش انکار ناپذیر در حمایت از نیروهای وابسته و تندروی شیعه در کشتن ۵۰۰ آمریکایی در عراق بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱، فعالیت تروریستی سپاه پاسداران در آفریقا و آمریکای لاتین، توقیف شناورهای آمریکایی و بازداشت تفنگداران آمریکایی در بهمن ۱۳۹۴ که مورد تشویق خامنه ای نیز قرار گرفت، فعالیتهای سپاه قدس و سپاه پاسداران به همراه شرکا و متحدان در بی ‌ثبات کردن منطقه از طریق بحران آفرینی در عراق، سوریه و یمن و همچنین تامین مادی و تسلیحاتی گروه‌ های شبه نظامی شیعی در بحرین.
به دنبال این فعالیتها کشورهای اسراییل، آلمان، آرژانتین و انگلیس و دولت آمریکا، رژیم را در سال ۲۰۱۶ میلادی، دولت حامی تروریست و تروریسم جهانی معرفی کرده اند.
به فهرست فعالیتهای خارجی جمهوری اسلامی باید اضافه کرد: ترور میکونوس در سپتامبر ۱۹۹۲ و به قتل رساندن چهار نفر از فعالین کرد، بمب گذاری آمیا، انفجار مرکز همیاری یهودیان در ۱۹۹۴ و قتل ۸۵ شهروند یهودی تبار آرژانتینی و زخمی کردن بیش از سیصد نفر، بمب‌ گذاری برجهای خبر تیر ۱۹۹۶، توطیه ترور سفیر عربستان در آمریکا، مجموعه ‌ای از بمبگذاریها در سال ۲۰۱۲ در بانکوک، بمب گذاری در دهلی ۲۰۱۲، اقدامات تروریستی در کنیا ۲۰۱۲، اقدام تروریستی در بحرین ۲۰۱۵ و همکاری با القاعده.
و سرانجام این کارنامه را ترور مخالفان در خارج کشور تکمیل می کند که از آن جمله است: ترور شهریار شفیق ( ۱۳۵۸)، علی اکبر طباطبایی ( ۱۳۵۹)، غلامعلی اویسی (۱۳۶۲)، بیژن فاضلی (۱۳۶۵)، عبدالرحمان  قاسملو (۱۳۶۸)، غلام کشاورز (۱۳۶۸)، کاظم رجوی (۱۳۶۹)، شاپور بختیار (۱۳۷۰)، عبدالرحمن برومند (۱۳۷۰)، فریدون فرخزاد (۱۳۷۱)ُ صادق شرفکندی (۱۳۷۱) و رضا مظلومان (۱۳۷۵).
جای شکایت نیست، آنها که در چهار دهه اخیر دست به صدور تروریسم زده و جنگهای نیابتی که برای مردم ایران جز فقر و تورم، بیکاری، اعتیاد، بزهکاری سودی نداشته به راه انداخته اند، امروز حاصل کشت خود را درو می کنند.

 

 

بازگشت به صفحه نخست