فراسوی خبر ... چهارشنبه ۲۴ فروردین

 

مردم، حلقه حذف شده بین مخالفان و موافقان برجام

زینت میرهاشمی

 

بر خلاف گفته خامنه ای، افزایش بهای ارز نمونه ایست از گره خوردن اقتصاد با برجام و سیاستهای رژیم در عرصه بین المللی. بروز شکاف در حکومت بر سر داشتن موضع نرمتر و تعامل با غرب و آمریکا و یا موضع سختر برای گرفتن امتیاز، به طور آَشکار به رسانه های حکومتی کشیده شده و حلقه حذف شده بین موافقان و مخالفان، دقیقا نادیده گرفتن منافع مردم ایران است.

صحبتهای خامنه ای در روز سه شنبه ۲۳ فروردین مبنی بر این که «مطلقا معطل مذاکرات هسته ای نشوید و کار خودتان را جلو ببرید... آنها در بن بست رسیده اند ما به بن بست نرسیده ایم» و حرفهای تکراری دیگر را باید وارونه ارزیابی کرد. 

در گرانیگاه موافقان و مخالفان قطعیت بخشیدن به توافق برجام، ترس از سقوط کامل اقتصاد و بروز خیزشهای خیابانی قرار دارد که همه باندهای حکومتی از آن وحشت دارند. خروجی بگو مگوی باندهای حکومتی از نامه نگاری مجلس ارتجاع به دولت برای حفظ «خط قرمزها»، حرف رئیسی که می گوید «یک گام به عقب نمی نشینیم» تا سخن پراکنی خامنه ای در روز سه شنبه ۲۳ فروردین، هراس از حرکت توده ای علیه نظام است. جام زهری در اتاق فکر رژیم وجود دارد که خامنه ای آن را مزه مزه می کند و در خوردن آن به بن بست گیر کرده است. اگر آن را قورت بدهد، تکلیف پامنبریهایش چه می شود؟ تکلیف مزدورهای نیابتی چه می شود؟ به هر صورت تاثیرات خوردن جام زهر باید متناسب با واژه نرمش قهرمانانه باشد بنابرین ناز و ادای «آقا» هر چه پنهان باشد به نفعش است.

رژیم در سال ۲۰۱۵ با تن دادن به عقب نشینی و قبول توافق برجام، سیاست خرید زمان برای دورشدن از تهدید را برگزید. پس از توافق برجام سیاست موشکی و سپاه تروریستی قدس در منطقه تقویت و با دخالتگری تروریستی، در منطقه امنیت خود را تضمین کرد. اما شرایط امروز کاملا متفاوت است. قرار است برد رژیم پس گرفته شود. از این منظر فعالیتهای تروریستی و موشکی سپاه پاسداران و فعالیتهای بخش برون مرزی سپاه (قدس)، سرانجام تبدیل به یک نقطه بن بست در اتاق فکر رژیم شده است. بر خلاف حرف خامنه ای، این دیکتاتوری خامنه ای است که در «بن بست» گیر کرده است. چون توب در زمین رژیم است.

در روزهای آینده کشاکش بر سر برجام، در درون رژیم روشن تر خواهد شد. اما باید بر یک نکته کلیدی تاکید کرد. هر گونه امتیاز دهی به رژیم به دلایل متفاوت از سیاست مماشاتگری تا شرایط جنگی در منطقه، به سود رژیم و علیه منافع مردم ایران و مردم منطقه است. سپاه پاسداران و سپاه قدس، همزاد هم هستند و حذف هر کدام از آنها از لیست تروریستی، کمک به خشونت حکومتی در منطقه و ایران خواهد بود.

 

https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول