برخی از حرکتهای اعتراضی کارگران و مزدبگیران در شهریور 1395

گردآوری و تنظیم: زینت میرهاشمی

 

128 حرکت اعتراضی

روز دوشنبه اول شهریور، تجمع کارگران کارخانه فولاد زاگرس در اعتراض به عدم پرداخت یک سال حقوق مقابل وزارت کار برای دومین روز متوالی ادامه پیدا کرد. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران با بیان اینکه شب گذشته را در تهران سپری کردیم  می‌گوید: در حال حاضر یک سال تمام است که دستمزد نگرفته ‌ایم و بلاتکلیفیم و در این یک سال دقیقا هجده بار برای تجمع و اعتراض به تهران آمده ‌ایم، اما تا کنون هیچ پاسخ روشنی به ما داده نشده است.

 

روز دوشنبه اول شهریور، کارگران اخراجی شرکت لبنی کاله در آمل با تجمع مقابل درب ورودی شرکت، خواستار بازگشت به محل کار خود شدند. به گزارش دانا، دلیل اصلی اخراج و تعدیل نیرو شرکت لبنی کاله، کاهش تولید بخشهایی از این شرکت است. به علت قطع روابط سیاسی با برخی از کشور‌های منطقه صادرات این شرکت تولیدی کاهش یافته است.

 

روز دوشنبه اول شهریور، تعدادی از کارگران خدماتی شهرداری یاسوج به دلیل اخراج از کار مقابل شورای اسلامی این شهر تجمع کردند. به گزارش فارس، شهرداری یاسوج برای انجام برخی از کارهای خدماتی خود، آن را به مناقصه گذاشته و در این مناقصه پیمانکار با مبلغ پایینی مناقصه را برنده شده است. این پیمانکار به دلیل اینکه مناقصه را با قیمت پایینی برنده شده، برای جبران ضرر و زیان خود اقدام به اخراج 43 تن از 170 نیروی خدماتی شهر کرده است.

 

روز دوشنبه اول شهریور، جمعی از کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد برای چندمین بار در سال جاری با تجمع در مقابل استانداری لرستان خواستار دریافت حقوق و مزایای معوقه خود شدند. به گزارش ابرنا، کارگران این کارخانه به رغم وعده های مسئولان تاکنون دستمزدی دریافت نکرده اند.

 

ظهر روز دوشنبه اول شهریور، کارگران بیکارشده کارخانه نازنخ در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان دست به تجمع مقابل استانداری قزوین زدند. به گزارش صبح قزوین، این کارگران مطرح کردند؛ 7 ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده‌ و به هر نهادی مراجعه می‌کنیم کسی پاسخگو نیست. به گزارش فارس، در بین کارگران معترض زن، مرد، میانسال و مسن دیده می شد. یکی از کارگران زن به نام ن.غ می‌گوید: قصه کارخانجات نساجی نازنخ استان قزوین و ندادن حقوق سالها زحمت و تلاش این کارگران برای اکثر شهروندان استان قزوین قصه تازه ‌ای نبوده و بر کسی پوشیده نیست.

 

روز دوشنبه اول شهریور، کارگران شرکت آذریت تبریز در اعتراض به تعویق 9 ماه حقوق و بلاتکلیفی در وضعیت شغلی خود برای سومین روز متوالی در تهران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران معترض گفتند: 9 ماه است که نه مزدی به ما پرداخت شده و نه تکلیف شغلی ما روشن است.

 

روز دوشنبه اول شهریور، کارگران کارخانه فولاد البرز در استان قزوین برای دومین روز متوالی دست به اعتصاب زدند. به گزارش ایلنا، کارفرمای این واحد صنعتی امروز به 150 تن از کارگران اجازه نداد تا طبق روال همیشه وارد محل کار خود بشوند. تعدادی از کارگران این واحد صنعتی با اعلام این خبر گفتند: همکاران شان در واکنش به این رفتار کارفرما برای دومین روز متوالی تجمع اعتراضی برپا کردند. در این روز کارگران پس از امضای یک توافقنامه به اعتصاب خود پایان دادند. قرار است کارفرما  ضمن تامین امنیت شغلی کارگران تا پایان ماه جاری (31 شهریور) همه مطالبات معوقه کارگران را یکجا پرداخت کند.

 

روز دوشنبه اول شهریور، تعدادی از کارگران بیکارشده کارخانه قند فسا در اعتراض به عدم راه ‌اندازی کارخانه، مقابل فرمانداری فسا تجمع کردند که مقامات فرمانداری پاسخی به خواسته‌ های این کارگران ندادند. به گزارش ایلنا، کارگران کارخانه قند فسا ضمن ابراز نگرانی از عدم امنیت شغلی شان به دنبال واگذاری مالکیت و مدیریت این واحد تولیدی به بخش خصوصی، گفتند: در حالی که از ابتدای سال جاری فعالیت این کارخانه متوقف شده و از حدود 300 کارگر این کارخانه تنها 68 نفر باقی مانده‌ اند، مسئولان دولتی حاضر به تامین شکر خام برای از سرگیری فعالیت این کارخانه نیستند.

 

روز سه شنبه ۲ شهریور، تعدادی کارگران اخراجی کارخانه سیمان دهلران به همراه خانواده به دادگستری این شهرستان مراجعه کرده و ضمن تجمع خواستار اعمال قانون درباره حکم بازگشت به کار خود شدند. به گزارش مهر، یکی از کارگران اخراجی کارخانه سیمان دهلران گفت: با وجود رأی بازگشت به کار دیوان عدالت اداری، دادگستری و اداره کار، متأسفانه کارخانه سیمان دهلران به احکام صادرشده تمکین نکرده است.

 

روز سه شنبه 2 شهریور، جمعی ازکارگران شهرداری رشت در اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق شان دست به تجمع مقابل شهرداری مرکزی زدند. به گزارش دیار میرزا، در حالی که شهردار رشت پاداشهای ۲۰ الی ۳۰ میلیونی به مدیران را در اولویت قرار داده، بی عدالتی است که حقوق کارگری که سقف آن نهایتا یک میلیون تومان است پرداخت نشود اما پاداشهای میلیونی به مدیران پرداخت شود.

 

روز دوشنبه اول شهریور، کارگران شرکت آذریت تبریز در اعتراض به تعویق 9 ماه حقوق و بلاتکلیفی در وضعیت شغلی برای سومین روز متوالی در تهران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران حاضر در این تجمع گفتند: 9 ماه است که نه مزدی به ما پرداخت شده و نه تکلیف شغلمان روشن است برای همین  از سه روز قبل در اعتراض به بی‌توجهی مجموعه مدیریت کارخانه به تهران آمده ایم تا از سهامداران اصلی کارخانه پیگیر مطالباتمان بشویم. روز سه شنبه ۲ شهریور، کارگران این کارخانه پس از تجمع سه روزه مقابل ساختمان هلدینگ سیمان فارس و خوزستان در تهران، با وعده پیگیری مشکلاتشان به تبریز بازگشتند.

 

روز چهارشنبه 3 شهریور، جمعی از کارگران اخراجی شرکت نیشکر میان آب برای بازگشت به کار دست به تجمع مقابل فرمانداری شوش زدند. به گزارش ایرنا، شرکت مذکور اخیرا تعدادی از کارگران فصلی بخش کشاورزی را به بهانه تعدیل اخراج کرده است.

 

روز چهارشنبه 3 شهریور و در ساعاتی که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد برای افتتاح پروژه های هفته دولت در محل فرمانداری میبد حضور داشت؛ دهها نفر از کارگران یک کارخانه تولیدی کاشی و سرامیک برای پیگیری مطالبات و حقوق و مزایای شان، مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. به گزارش نارین نیوز، کارگران در این تجمع اظهار داشتند علیرغم وعده های داده شده، حقوق چندین ماه گذشته خود را دریافت نکرده اند.

 

کارگران کارخانه فولاد زاگرس در اعتراض به عدم پرداخت یک سال حقوق، در روز دوشنبه اول شهریور برای دومین روز متوالی مقابل وزارت کار تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران بابیان اینکه شب گذشته را در تهران سپری کردیم گفت: در حال حاضر یک سال تمام است که دستمزد نگرفته‌ ایم و بلاتکلیفیم و در این یک سال دقیقاً هجده بار برای تجمع و اعتراض به تهران آمده ‌ایم، اما تا کنون هیچ پاسخ روشنی به ما داده نشده است. روز چهارشنبه 3 شهریور، چهارمین روز از تجمع اعتراضی کارگران فولاد زاگرس در تهران مقابل مجلس برگزار شد. این گارگران شب را در بهشت زهرا سپری کردند.

 

بامداد روز سه شنبه 2 شهریور، کارگران قرارداد موقت بندر امام به همراه خانواده های شان در اعتراض به شرایط نامناسب مزدی مقابل فرمانداری این شهر دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، در این اجتماع اعتراضی نزدیک به 700 تن از کارگران قرارداد موقت شاغل در واحدهای پتروشیمی بندر امام در اعتراض به تبعیض مزدی میان کارگران رسمی و موقت منطقه ویژه امام شرکت داشتند. کارگران قرارداد موقت خواستار اجرای مصوبه هیئت وزیران با موضوع:«ساماندهی حقوق و مزایای نیروهای قراردادموقت» هستند. تجمع اعتراضی کارگران و خانواده های آنان در روز چهارشنبه ۳ شهریور، با وعده رسیدگی خاتمه یافت.

 

روز چهارشنبه ۳ شهریور، اهالی قاین با تجمع در مقابل بیمارستان شهدای قاین اعتراض خود در نبود متخصص و پزشک مناسب در این شهرستان را به وزیر بهداشت اعلام کردند. به گزارش خاورستان، مردم پلاکارتهایی مبنی بر این که «بیماران ما موش آزمایشگاهی نیستند و ما به متخصص نیاز داریم» همراه داشتند.

 

تعدادی از کارگران کارخانه کاشی و سرامیک احسان میبد در اعتراض به عقب افتادن حقوق و مزایای شان، در روز چهارشنبه 3 شهریور، مقابل فرمانداری میبد تجمع کردند.

به گزارش «میبدخبر»، این تجمع اعتراضی در پی عملی نشدن وعده ها و قولهایی که به کارگران این کارخانه داده شده بود صورت گرفت.

 

صبح روز شنبه 6 شهریور، کارگران شهرداری بروجرد دست از کار کشیدند و در اعتراض به 6 ماه حقوق معوقه از میدان امام تا شهرداری را راهپیمایی کردند و مقابل شهرداری تجمع کردند. کارگران پس ازچند ساعت به سمت فرمانداری بروجرد رفته و مقابل فرمانداری اجتماع کردند. به گزارش بازتاب بروجرد، کارگران شهرداری بروجرد تا کنون چندین بار مقابل شوای شهر و شهرداری به همراه خانواده های خود تجمع کرده اند.

 

صبح روز شنبه 6 شهریور، بیش از 300 کارگر معدن ذغال سنگ طرزه در اعتراض به معوقات مزدی خود مقابل ساختمان اداری این معدن در شاهرود تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران معادن ذغال سنگ البرز شرقی با اعلام این خبر گفتند: بیش از هزار کارگر هستیم که چهار ماه است مزد پرداخت نشده طلبکاریم و تا این لحظه با وجود برپایی چند نوبت اجتماع اعتراضی و مراجعه به مسئولان مربوطه هیچ تغییری در شرایط ما ایجاد نشده است.

 

روز شنبه 6 شهریور، صدها تن از کارگران شرکت دی.ام.تی وابسته به پلی اکریل ایران با تجمع در مقابل فرمانداری مبارکه خواستار پرداخت حقوق و مطالبات خود شدند. به گزارش تسنیم ، یکی از کارگران معترض این شرکت اظهار داشت: تمامی کارگران شرکت دی.ام.تی از فروردین ماه تا کنون حقوق و دستمزدی از شرکت دریافت نکرده ‌اند، مدیرعامل شرکت به ما پاسخ درستی نمی‌ دهد و در نهایت امروز برای نخستین بار مجبور شدیم در مقابل فرمانداری مبارکه تجمع کرده و حق و حقوق خود را درخواست کنیم.

 

روز شنبه 6 شهریور، کارگران بخش خدماتی شهرداری منطقه 2 آبادان در اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق دست به تجمع مقابل ساختمان این شهرداری زدند. یکی از کارگران حاضر در این اجتماع اعتراضی گفت: پیمانکار، کارگران را تهدید کرده که در صورت تجمع و اعتراض، از کار اخراج می شوند. به گزارش ایرنا، کارگران حاضر در این اجتماع اعتراضی، می گویند که از دهم مهرماه تا بیستم بهمن ماه سال گذشته، مبلغ بیمه، عیدی و مزایای آنها پرداخت نشده است.

 

روز شنبه 6 شهریور، تعداد زیادی از کارگران کارخانه فولاد یاسوج در محل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند. به گزارش کبنا نیوز، این کارگران با بیان این که به سازمانهای مختلف مربوطه، فرمانداری بویراحمد و حتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این زمینه مراجعه کردیم، اظهار داشت: متأسفانه هیچ اقدامی برای ما کارگران صورت نگرفت و همچنان حقوق ما را پرداخت نمی‌کنند.

 

صبح روز شنبه 6 شهریور، جمعی ازکارگران کارخانه فولاد کاوه جنوب در بندرعباس دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش فرهنگ کده، شرکت فولاد کاوه جنوب که سهام ‌دار عمده آن «بنیاد مستضعفان» است، نزدیک به ۸ ماه است که تولید فولاد را آغاز کرده، اما هنوز به طور رسمی افتتاح نشده و قرار بوده در شهریور امسال افتتاح شود. بنا به گفته‌ یکی از کارگران این شرکت، در این مدت نه تنها مشکلات پرسنل رفع نشده بلکه امتیازهایی که داشته ‌اند هم از آنان سلب شده است.

 

روز شنبه 6 شهریور، هنرمندان فعالان فرهنگی هنری در پی تخریب احتمالی بزرگترین تالار فرهنگی و هنری جنوب کشور در مقابل تالار بزرگ هنر رو به روی ترمینال مسافربری جنب پارک دولت تجمع کردند. به گزارش فرهنگ کده، تخریب پروژه در حال ساخت مجتمع فرهنگی هنری بندرعباس (تالار مرکزی) کاملا جدی است و ممکن است به همین زودی اتفاق بیفتد و اوایل مرداد امسال از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری بندرعباس حکم تخریب این پروژه‌ به علت قرار گرفتن در حریم ۶۰ متری دریا صادرشده است.

 

روز شنبه 6 شهریور، جمعی از کارگران حمل و نقل خرده بار در خیابان شوش تهران، در اعتراض به مسدود شدن مسیر تردد خودروهای سنگین و نیمه سنگین حامل بار، تجمعی اعتراضی برگزار کردند.به گزارش ایلنا، به واسطه اجرای عملیات تعریض قسمتی از خیابان شوش در محدوده خیابان بعثت، عبور و مرور خودروهای سنگین و نمیه سنگین حامل بار برای مدت سه روز آینده متوقف خواهد شد و از آنجایی که این اتفاق تاثیر مستقیم بر معاش روزانه آنها دارد، نسبت به این مساله اعتراض کردند.

 

روز یکشنبه 7 شهریور، حدود 150 کارگر خدماتی شاغل در بخشهای مختلف شهرداری خرمشهر در اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق دست از کار کشیده و مقابل سازمان منطقه آزاد اروند اجتماع اعتراضی برپاکردند. به گزارش ایرنا، کارگران حاضر در این اجتماع اعتراضی گفتند که حدود 210 کارگر هستند که از ابتدای سال جاری با سه پیمانکار مختلف قرارداد بسته اند.

 

روز یکشنبه 7 شهریور، کارگران و پاکبانان شهرداری رشت در اعتراض به عدم پرداخت ماه حقوق شان دست به تجمع درسبزه میدان این شهرزدند. به گزارش 8 دی، معترضان مسیر سبزه میدان، شهرداری تا میدان صیقلان شهر رشت را به صورت اعتراضی پیاده روی کردند.

 

روز یکشنبه 7 شهریور، تجمع اعتراض ‌آمیز رانندگان حمل و نقل کالای شهرستان تاکستان نسبت به شرکتهای حمل و نقل این شهرستان در ورودی شهرک میلاد شهرستان تاکستان صورت گرفت. به گزارش فارس، رانندگان حمل و نقل با مسدود کردن ورودی شهرک میلاد تاکستان نسبت به دریافت بار 26 تنی که از سوی شرکتهای حمل و نقل این شهرستان به رانندگان تحویل داده می‌شود، اعتراض کردند.

 

صبح روز دوشنبه 8 شهریور، تعدادی از کارگران پتروشیمی رازی در هشتمین روز از اعتراض شان نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل ممنوع الورود شدند. به گزارش ایلنا، در همین روز سیصد تن از کارگران این شرکت در حمایت از ممنوع الورود شدن همکاران خود پشت درب مجتمع رازی تجمع نمودند و از ورود به آن مجتمع خودداری کردند.

 

روز دوشنبه ۸ شهریور، کارکنان و رانندگان شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس در اعتراض به خصوصی سازی و عدم پرداخت مطالبات شان برای سومین روز متوالی اقدام به اعتصاب و تجمع مقابل شرکت کردند. به گزارش مهر، به دنبال واگذاری شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس به بخش خصوصی در دو ماه گذشته، مشکلات زیادی گریبانگیر کارمندان و رانندگان این شرکت شده است.

 

عصر جمعه 5 شهریور، جمعی از رانندگان کامیونهای باربری تاکستان در اعتراض به دریافت حق کمیسیون باربری اعتراض کرده و خواستار رسیدگی مسئولان به این موضوع شدند. به گزارش مهر، حق کمیسیون متعارف ۱۳درصد است که باربریها برای دادن بار، کامیون داران را مجبور به پرداخت ۳۰ درصد کرایه به عنوان حق کمیسیون می کنند. این دریافتهای نامتعارف موجب شده رقابت منفی بین رانندگان کامیون اتفاق بیفتد و آنها برای این که باربریها، بار را در اختیار آنها قرار دهند کمیسیون بیشتری پرداخت کنند. روز دوشنبه ۸ شهریور، رانندگان کامیون برای چهارمین روز در اعتراض به این  رویه و تعیین تکلیف این موضوع تجمع کرده و از بردن بار خودداری کردند.

 

پیش از ظهر روز دوشنبه 8 شهریور، جمعی از رانندگان بخش حمل و نقل جاده ‌ای قزوین در مقابل فرمانداری قزوین تجمع کردند. به گزارش صبح قزوین، این رانندگان برای اولین بار نیست که برای بیان مشکلات خود تجمع می ‌کنند و قبلا نیز در باربری قزوین با تجمع اعتراض خود را منتقل کرده بودند اما نسبت به خواسته‌ های آنها رسیدگی صورت نگرفته است. این رانندگان علت اعتراض خود را توزیع ناعادلانه بار برای رانندگان سازمان حمل و نقل و عدم اعلام بار از سوی پایانه‌ها به مدت 22 روز مطرح کردند و گفتند نسبت به عملکرد ضعیف مدیریت اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان قزوین اعتراض دارند.

 

روز دوشنبه 8 شهریور، کارگران شرکت سرمایه گذاری مدوار مقابل دفتر سرمایه گذاری تجمع کردند. به گزارش کارگران کرمان، کارگران دلیل اعتراض خود را حقوق معوق و تعطیلی واحد تولیدی خود عنوان کردند.

 

به گزارش مطلع الفجر، صبح روز دوشنبه 8 شهریور، تعداد زیادی از زنان شهرک نشین حاشیه گیلانغرب به عنوان اعتراض به نبود زیر ساختهای رایج از جمله گاز، جاده آسفالت، شبکه فاضلاب و نبود جدول گذاری و عدم برخورداری از فضاهای سبز و حتی فضاهای آموزشی در فرمانداری گیلانغرب تجمع و خواستار رفع مشکلات خود به عنوان شهروندان گیلانغربی شدند.

 

صبح روز دوشنبه 8 شهریور، تعدادی از کارگران پتروشیمی رازی در هشتمین روز از اعتراض شان نسبت به عدم اجرای طبقه بندی مشاغل ممنوع الورود شدند. به گزارش ایلنا، در همین روز سیصد تن از کارگران این شرکت در حمایت از ممنوع الورود شدن همکاران خود پشت درب مجتمع رازی تجمع نمودند و از ورود به آن مجتمع خودداری کردند. به دنبال این اعتراضات ممنوع الورودی 10 کارگر معترض ملغی شد.

با وجود بازگشت همه معترضان به داخل محیط کار، اعتراضات کارگران مجتمع پتروشیمی رازی روز سه شنبه 9 شهریور، برای نهمین روز ادامه یافت.

 

روز سه شنبه 9 شهریور، جمعی از اهالی روستای کمندان شهرستان ازنا در استان لرستان در اعتراض به عدم تکیمل ساخت سد مخزنی در این  منطقه در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند. به گزارش تسنیم،در این تجمع اهالی روستای کمندان شهرستان ازنا پلاکاردی در مقابل درب وروری مجلس نصب کرده بودند که بر روی آن نوشته شده بود: «13سال از آغاز ساخت سد مخزنی کمندان ازنا گذشته است و 13 سال بلاتکلیفی مردم در کسب و کار و ممانعت از ساخت‌ و ساز مسکن برای جوانان متأهل روستا به همراه داشته است.»

 

صبح روز چهارشنبه 10 شهریور، کارگران بیکار شده قند فسا در اعتراض به تعطیلی و فروش این کارخانه، دست به تجمعات اعتراضی مقابل کارخانه و فرمانداری زدند.

این کارگران پس از چند ساعت تجمع مقابل کارخانه بطرف فرمانداری فسا راهپیمایی کرده و مقابل فرمانداری اجتماع کردند. به گزارش فارس، اغلب این کارگران سن بالای 50 سال دارند و این سالها در دوران نیمه ‌تعطیلی و تعطیلی کارخانه در شرایط بد اقتصادی بسر می‌برند چرا که با توجه به سن آنان و البته بیماریهای جسمی بسیاری که ناشی از سالها کار در کارخانه است، مورد توجه کارفرماها حتی به ‌عنوان کارگر روزمزد نیز قرار نمی‌گیرند.

 

روز دوشنبه ۸ شهریور، جمعی از کارگران خدمات شهری شهرداری رشت به دلیل احقاق مطالبات معوقه خود مقابل شهرداری منطقه یک این شهر تجمع کردند. به گزارش فارس، حقوق کارگران بخش رُفت و روب شهرداری رشت از تیر ماه امسال پرداخت نشده و این موضوع موجب تجمعات اخیر کارگران و اعتراضات آنها شده است.

روز چهارشنبه 10 شهریور، پاکبانان شهرداری منطقه یک رشت در اعتراض به عدم دریافت حقوق خود در منطقه گلسار رشت جنب بیمارستان گیل گلسار برای بار دوم تجمع کردند. به گزارش تسنیم،یکی از پاکبانان گفت: سه ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده ‌ایم و حق بیمه ما نیز قطع شده است.

 

روز چهار شنبه ۱۰ شهریور، دهها تن از صیادان بوشهری به درخواست دریابانی برای کاهش قدرت موتورها اعتراض کردند و دست به تجمع مقابل فرمانداری زدند. به گزارش جوان، دریابانی از صیادان خواسته از قایقهایی که موتورشان توان 100 اسب بخار دارد، استفاده نکنند و توان موتور قایقهایشان را کاهش دهند. دریابانی علت جلوگیری از فعالیت این قایقها را سرعت آنها عنوان و اعلام کرده در صورت تخلف می‌توانند از دست ماموران فرار کنند.

 

ظهر روز شنبه 13شهریور، کارگران کارخانه های فرنخ و نازنخ در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان دست به تجمع مقابل استانداری قزوین زدند. به گزارش تسنیم، به گفته کارگران این دو مجموعه حقوق آنها از سال 88 و سنوات بازنشستگی آنها از سال 90 پرداخت نشده است.

 

پیش از ظهر روز شنبه 13 شهریور، همسران کارگران شهرداری لنگرود در ساختمان شورای این شهر تجمع کردند. به گزارش لنگرخبر، دلیل این تجمع اعتراض به عدم دریافت حقوق و پرداخت معوقات به کارگران شهرداری بود. حقوق کارگران شرکتی توسط شرکت مربوطه که با شهرداری قرارداد دارد باید پرداخت شود ولی به دلیل تاخیر شهرداری در پرداخت مطالبات، شرکت نیز در پرداخت حقوق کارگران خود با مشکل مواجه شده است.

 

روز شنبه 13 شهریور، جمعی از کشاورزان روستای «عرب حسن» شوشتر در یک تجمع اعتراضی خواستار حل مشکل مالکیت زمینهای خود در این روستا شدند. به گزارش ایرنا، روز چهارشنبه 10 شهریور این کشاورزان اولین تجمع اعتراضی خود را مقابل فرمانداری شوشتر برگزار کردند. یکی از کشاورزان در این تجمع گفت: اختلاف ملکی در این روستا باعث شده برخی کشاورزان چهار سال از کشت و زرع محروم شوند.

 

روز شنبه ۱۳ شهریور، اهالی شهرستان عنبر آباد در اعتراض به تخریب واحدهای مسکونی برای دومین بار مقابل فرمانداری تجمع کردند. به گزارش سفیرجنوب، در حالی که به مردم شهرک خود آفرین امکانات آب، برق و تلفن داده شده، اما چند روز پیش از این تجمع واحدهای مسکونی آنها تخریب شد. خدادادی از اهالی این شهرک گفت: تخریب واحد های مسکونی در شهرک خدا آفرین هدیه دولت تدبیر و امید در هفته دولت به ما بود. وی افزود: ما تمام دارایی مان را به واسطه کشاورزی از دست داده ایم و هم اکنون منازلمان در حال تخریب شدن است.

 

روز شنبه ۱۳ شهریور، اهالی گتاب بابل به علت قطعی 34 ساعته برق مقابل شهرداری تجمع کردند. به گزارش بلاغ، طوفان و باران شدید سبب قطع شدن برق در برخی شهرهای مازندران شد و به همین دلیل اهالی گتاب بابل در اعتراض به قطعی 34 ساعته برق و عدم توزیع ایرانیت، مقابل شهرداری این شهرستان تجمع کردند.

 

روز شنبه ۱۳ شهریور، اعتصاب کارگران شرکت عمران مارون (پروژه سد سازی) در اندیشمک وارد هفتمین روز خود شد. به گزارش هرانا، این کارگران در پنجمین روز اعتصاب خود در روز پنج شنبه ۱۱شهریور موفق شدند سه ماه از طلبهای عقب افتاده خود را از مدیر عامل این شرکت و شرکت کارفرما (دز آب) دریافت کنند. اما خواسته آنها تسویه حساب کامل حقوق‌ عقب افتاده تا پایان مرداد ماه است.

در واپسین ساعات اداری روز شنبه 13 مرداد، کارگران معترض با قول مساعد مسئولان این شرکت به طور مشروط به اعتصاب خود پایان دادند.

 

صبح روز یکشنبه 14شهریور، جمعی از کارگران پیمانکاری پتروشیمی رازی در اعتراض به شکایت کارفرما از تعدادی از همکاران آنها مقابل ساختمان دادگستری این منطقه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران تجمع کننده در نهایت با وعده مقامات مسئول مبنی بر این که کارگران احضار شده آزاد خواهند شد، به تجمع خود خاتمه دادند.

 

روز یکشنبه 14شهریور، حدود ۵۰۰ تن از کارگران بازنشسته پیش از موعد به منظور احقاق حق خود مقابل وزارت کار تجمع کردند. به گزارش تسنیم، این کارگران از سراسر کشور از نهادهایی مانند هلال احمر، مخابرات و بنیاد شهید حضور داشتند که علت اعتراض خود را عدم دریافت حقوق خود می دانند.

 

روز یکشنبه ۱۴ شهریور، اعتصاب کارگران شهرداری منطقه ۸ شهر اهواز وارد دومین روز خود شد. به گزارش هرانا، کارگران شهرداری منطقه ۸ شهر اهواز در اعتراض به ۴ ماه معوقات مزدی خود از روز شنبه 13 شهریور دست به اعتصاب و تجمع زدند.

 

روز دوشنبه 15شهریور، جمعی از متقاضیان واحدهای مسکن مهر پردیس در اعتراض به واگذار نشدن واحدهای خریداری شده بعد از هفت سال و عدم پاسخگویی دولت، به نشانه اعتراض مقابل برج وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند. به گزارش فارس، طبق اعلام نماینده‌ متقاضیان، واحدهای مسکن مهر پردیس فاز 9 ‌با توجه به این که از قدیمی ترین فازها در مسکن مهر پردیس است، در زمان ابتدای کار دولت جدید 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در زمان شروع کار دولت جدید تا امروز حتی یک خشت بر روی خشت دیگر در این فاز قرار نگرفته و در آستانه تخریب و مستهلک شدن قرار دارد.

 

روز دوشنبه 15 شهریور، جمعي از کارگران شرکت سابير (شركت ساختمان سد و تأسيسات آبياري) بيرگان کوهرنگ در اعتراض به عدم پرداخت بیش ازیک سال حقوق دست به تجمع مقابل فرمانداري کوهرنگ زدند. به گزارش کوهرنگ خبر، يکي از کارگران اظهار کرد: حقوق کارگران  از تيرماه سال گذشته پرداخت نشده و اين موضوع موجب تجمعات اخير کارگران و اعتراضات آنها شده است.

 

روز دوشنبه 15شهریور، کارگران کارخانه چوکا به دنبال حضور مجدد مدیریت شرکت در کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش ایلنا، در حالی که هنوز بیشتر از دو هفته از ابراز شادمانی کارگران کارخانه ایران چوکا به دلیل راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی نمی‌گذرد، شماری از کارگران این واحد تولیدی در اعتراض به عملکرد مدیریت کنونی تجمع کردند.

 

روز دوشنبه 15شهریور، جمعی از کارکنان بیکارشده فروشگاه کارنو مقابل استانداری همدان تجمع کردند. به گزارش ایرنا، پرسنل واحد تجاری کار نو با حضور در محل استانداری همدان خواستار بازگشایی این واحد شدند.

 

روز سه شنبه 16شهریور، کارگران منطقه 8 شهرداری اهواز در اعتراض به عدم پرداخت حقوق دست به تجمع مقابل ساختمان شورای شهر اهواز زدند. به گزارش بدر پرس، این تجمع به دلیل عدم پرداخت حقوق از سوی شهرداری منطقه ۸ است.

 

روز سه شنبه 16 شهریور، کارگران کارخانه کاشی نیلو اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق، حق بیمه و دیگر مطالبات دست به تجمع  مقابل فروشگاه رئیس هیات مدیره زدند. به گزارش تسنیم، یکی از کارگران معترض گفت: عدم رسیدگی به حق و حقوق کارگران، عدم پرداخت حقوق 12 ماهه کارگران شامل 10 ماه حقوق پرداخت نشده و دو ماه عدم پرداخت عیدی به غیر از پرداخت سنوات از جمله مسائلی است که سبب تجمع کارگران این کارخانه شده است.

 

روز چهارشنبه 17شهریور، مردم دهستان هپرو از توابع شهرستان باغملک در سه راهی وحدت تجمع و با بستن جاده اعتراض خود را نسبت به آب شرب ناسالم به نمایش گذاشتند. به گزارش باغملک نیوز، در تابستان امسال مردم شهرستان باغملک و روستاهای اطراف نسبت به قطعی مکرر آب و کم آبی اعتراض داشند گلایه داشتند و تا جایی که برخی روستاها تا چند روز از داشتن آب شرب محروم بودند .

 

روز پنجشنبه ۱۸ شهریور، جمع زیادی از کارگران  کارخانه سیمان ایلام در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات، کاهش حقوق و مزایا خود و ضعف مدیریتی برای چهرمین روز متوالی در محوطه کارخانه تجمع کردند. به گزارش ذاکرنیوز، مسئولان استانی و شهرستانی در مقابل این تجمع سکوت کرده و بعد از گذشت سه روز، اجمعی از مسئولان در محل فرمانداری سیروان در این خصوص جلسه تشکیل دادند.

 

روز چهارشنبه 17 شهریور، کارگران شرکت پیمانکاری سایبر بیرنگان در استان چهارمحال بختیاری در ادامه بی‌توجهی کارفرما به معوقات مزدی ‌شان مقابل فرمانداری شهرستان کوهرنگ دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش ایلنا، کارگران شرکت سایبر خواهان آن بودند که فرماندار کوهرنگ به «وضعیت معیشتی» و «بلاتکلیفی» آنها رسیدگی کند.

 

صبح روز پنجشنبه 18 شهریور، کارگران معدن قلعه زری خوسف در اعتراض به عدم پرداخت حقوق دست به تجمع مقابل استانداری خراسان جنوبی زدند. تعدادی از زنان و کودکان کارگران معترض نیز در تجمع حضور داشتند. به گزارش شبستان، معدن مس قلعه زری، در فاصله 180 کیلومتری جنوب شهرستان بیرجند و حاشیه شمالی کویر لوت قرار دارد، این معدن بین شهرستانهای خوسف و نهبندان واقع شده و تعداد زیادی کارگر در آن مشغول به کار هستند.

 

کارگران شهرداری رشتخوار در اعتراض به عدم پرداخت 9 ماه حقوق، از عصر چهارشنبه 17 شهریور، دست به اعتصاب زدند و از جمع آوری زباله ها در کوچه و خیابانهای سطح شهرخودداری کردند. به گزارش چهل ماه نیوز، این حرکت اعتراضی در روز پنجشنبه 18 شهریور ادامه پیدا کرد . در این روز کارگران مقابل ساختمان اداری شهرداری اجتماع کردند.

 

ظهر روز چهارشنبه 17شهریور، جمعی از اهالی خیرآباد ضمن تجمع مسیر خیابان امام حسین در خیرآباد را با ریختن سنگ و چوب مسدود می کنند و اجازه تردد به وسایل نقلیه عبوری را نمی دهند و خواهان حضور مسئولان شهرستان در محل تجمع می شوند تا به نحوی مشکلات این مسیر را به مسئولان نشان دهند تا حادثه مرگ برای همشهریهای شان اتفاق نیفتد. به گزارش کاروانسرا، حوالی ساعت ۲۳ سه شنبه شب جوانی با موتورسیکلت خود در حال گذر از خیابان امام حسین خیرآباد به یکباره تعادل وسیله نقلیه خود را از دست می دهد و به شدت به زمین برخورد می کند و از ناحیه سر آسیب می بیند و در دم جان می سپارد. اهالی این محله علت حادثه را آسفالت غیراستاندارد و ناهموار مسیر عنوان می کنند.

 

روز پنجشنبه 18 شهریور، کارگران کارخانه سیمان خاکستری نی ریز برای چندمین بار طی 6 ماه گذشته در اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق شان دست به اعتصاب زدند. به گزارش نبض نی ریز، عدم پرداخت حقوق معوقه کارگران کارخانه سیمان خاکستری نی ریز مسبب اعتصاب دوباره کارگران این واحد صنعتی شد.

 

روز پنجشنبه 18شهریور،  شماری از بازنشستگان عضو تعاونی مسکن شرکت برق منطقه ای کرمان با تجمع در استانداری خواستار رسیدگی مسئولان به مشکلات خود شدند. به گزارش برق نیوز، فرماندار کرمان در حاشیه این تجمع گفت: این شرکت تعاونی زمینی را خارج از محدوده شهر برای ساخت مسکن تهیه کرده که در حال حاضر اتفاقاتی رخ داده و مشکلی برای احداث واحد مسکونی در آن ایجاد شده است.

 

صبح روز چهارشنبه 10شهریور، کارگران نی بر مجتمع کشت ‌و صنعت هفت تپه در اعتراض به محقق نشدن مطالبات خود از سوی کارفرما جدید در محوطه کارخانه و مقابل ساختمان اداری این مجتمع تجمع کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران که به صورت رسمی، قراردادی و روزمزدی در این مجتمع مشغول کارند گفتند: نزدیک به دو  تا  چهار ماه مطالبات مزدی و حدود پنج ماه حق بیمه پرداخت نشده طلبکاریم  و با وجود برپایی چند نوبت اجتماع اعتراضی تا این لحظه نه مدیریت و نه مسئولان به خواسته ما رسیدگی نکرده ‌اند. اعتصابات کارگران نیشکر روز چهارشنبه 17 شهریور، برای ششمین روز پیاپی در مقابل ساختمان مدیریت که در محوطه محل کارشان واقع است ادامه یافت. روز پنج شنبه 18شهریور، به دنبال اعتصاب و تجمعات اعتراضی کارگران مجتمع نیشکرهفت تپه، کارفرمای شرکت 3 کارگر معترض را ممنوع الورود به کارخانه کرد.

 

بعد از ظهر روز یکشنبه 21 شهریور، کارگران کارخانه قند فسا مقابل این کارخانه و فرمانداری ویژه این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش فارس، این بار چندم است که کارگران فصلی این کارخانه دست به اعتراض و تجمع می‌زنند. در این تجمع نمایندگان کارگران به عدم ارسال نامه کارگران فصلی به مسئولان ازجمله نماینده شهرستان فسا در مجلس، نماینده ولی‌فقیه در این شهرستان، فرماندار ویژه فسا، رئیس کارخانه قند فسا و رئیس سازمان اتکا وابسته به وزارت دفاع، اعتراض داشتند.

 

روز یکشنبه 21 شهریور، جمعی از کارکنان صنایع هواپیماسازی ایران در اعتراض نسبت به اخراج و انتقال برخی از کارکنان هسا، دست به تجمع مقابل استانداری اصفهان زدند. به گزارش فارس، تجمع ‌کنندگان شامل دو دسته ‌اند، عده ‌ای که اخراج شده و نسبت به این موضوع معترض هستند و برخی دیگر که نسبت به نحوه جابجایی و انتقال شان شکایت دارند.

 

روز یکشنبه 21 شهریور، کارگران شهرداری رابر در اعتراض به عدم پرداخت ماهها مطالبات شان دست به اعتصاب زدند. به گزارش صبح رابر، در پی اعتصاب کارگران شهرداری رابر و دست کشیدن از کار، با حضور شهردار و رئیس شورای شهر رابر در بین اعتصاب کنندگان، از پرداخت یک ماهه حقوق کارگران خبر داده شد.

 

صبح روز یکشنبه21 شهریور، تعدادی از کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه که  از اسفند ماه سال 94  تاکنون  مشمول مقررات بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور هستند؛ در اعتراض به برآورده نشدن خواسته‌ های خود  مقابل ساختمان اداره کار و فرمانداری شوش تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران تجمع کننده ازجمله 150 کارگری هستند که به دلیل داشتن شغل سخت و زیان ‌آور مشمول بازنشستگی پیش از موعد شده ‌اند اما چون هنوز کارفرما حق بیمه اضافی مربوط به سخت و زیان ‌آور بودن شغل آنها را به حساب سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده است بیش از شش ماه است که حکم بازنشستگی آنها صادر نشده ‌است.

 

ظهر روز یکشنبه 21 شهریور، کارگران واحدهای منطقه عملیاتی پارسیان در اعتراض نسبت به تبعیض در پرداخت حقوق دست به تجمع در فرمانداری لامرد زدند. به گزارش ایلنا، این گروه از کارگران شاغل در منطقه عملیاتی پارسیان گفتند که در فیش حقوقی آنان باید آیتمهای مزدی ویژه شرایط کاری خاص مانند بدی آب و هوا، حق مسافت، حق ماموریت و... اضافه شود.

 

روز سه شنبه 23 شهریور، کارگران کارخانه سیمان آریا اندیمشک دراعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق دست به تجمع جلوی درب ورودی کارخانه زدند. به گزارش ایرنا،

کارگران معترض ضمن تجمع جلوی درب ورودی کارخانه مانع ورود سایر کارکنان به محل کار خود شدند.

 

عصر روز یکشنبه 21 شهریور، کارگران سد تنگ سرخ یاسوج در اعتراض به عدم پرداخت 15 ماه حقوق شان دست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد زدند. به گزارش فارس، این چهارمین تجمع کارگران سد تنگ سرخ یاسوج است.

یکی از این کارگران در همین خصوص بیان کرد: از اوایل سال 94 تا تاریخ 30 خرداد 1395 که این کارگاه تعطیل شده هیچ گونه حقوق و مزایایی به ما پرداخت نشده است.

 

روز سه شنبه 23 شهریور، کارگران پستهای فشار قوي برق در اعتراض به توخالی درآمدن وعده وزارت نیرو مبنی برتبدیل وضعیت دست به تجمع مقابل ساختمان برق منطقه ای خوزستان زدند. به گزارش جار پرس، يكی ازکارگران پستهای فشار قوي برق ضمن اعلام اين مطلب گفت: اين تجمع در راستاي احقاق حق اپراتورها در اعتراض به تبعیضات موجود در ميان آنها و عدم اجرای وعده وزارت نيرو مبتنی بر صدور قرارداد کارگری دایم برگزار شده است.

 

بیش از 300 تن از کارگران کارخانه صنایع غذایی گلناز کرمان معروف به کارخانه روغن نباتی گلناز روز سه شنبه 23 شهریور با تجمع در محل ورودی کارخانه خواستار دریافت حقوق معوقه خود شدند. به گزارش تسنیم، کارگران معترض صبح روز چهارشنبه 24 شهریور با قرار دادن خودروهای خود جلوی درب ورودی کارخانه را بستند و پس از آن کارگران مقابل استانداری کرمان تجمع کردند.

 

روز سه شنبه 23 شهریور، جمعی از کشاورزان چناران در اعتراض به قیمت پایین گوجه ‌فرنگی مقابل فرمانداری چناران تجمع کرده و به مدت یک ساعت بزرگ ‌راه آسیایی را مسدود کردند. به گزارش ندای چناران، کشاورزان با مسدود کردن بزرگراه آسیایی و ریختن گوجه ‌فرنگیها در خیابان، به قیمت پایین این محصول واکنش نشان دادند.

 

روز چهارشنبه 24 شهریور، اهالی سه روستای اوسا، مرسم و داربکلا با انتقاد از مطرح شدن طرح انتقال آب شرب مازیار چشمه برای هتل ماهان مراتب اعتراض خود را جلوی دهیار داربکلا اعلام کردند. به گزارش بلاغ، مدتی است که طرح احداث هتل گردشگری ماهان در شهرستان میاندورود شروع شد، از کیفیت و چند و چون این طرح اطلاعاتی چندانی در دست نیست. اهالی این سه روستا اعلام کردند که این پروژه اگر نگران تامین آب هست یکی از چاههایی که داری آب کافی است برای تامین آب در نظر گرفته شود و زمینه تخریب و بهره ‌برداری نامناسب از این چشمه فراهم نشود.

 

در ادامه اعتراضهای روزهای اخیر کارگران مجتمع نیشکر هفت ‌تپه، روز چهارشنبه 24 شهریور گروهی دیگر از کارگران در اعتراض به افزایش اجاره بهای منازل کوی سازمانی در محوطه کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، پیش از این هر یک از کارگران ساکن منازل مسکونی مجتمع نی‌ شکر هفت‌ تپه اجاره بهایی حدود 185 هزار تومان به مدیریت مجتمع پرداخت می‌کردند اما اخیرا کارفرمای بخش‌ خصوصی کارخانه با صدور بخشنامه ‌ای جدید، اجاره بهای هر یک از منازل مسکونی کارگران را براساس کیفیت منازل به 350 تا 650 هزار تومان افزایش داده است.

 

صبح روز شنبه 27 شهریور، جمعی از کارگران کارخانه پلی اکریل اصفهان در اعتراض به معوقات مزدی و نیز تعطیلی واحدهای زیر مجموعه این کارخانه مقابل ساختمان استانداری اصفهان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، تعدادی از این کارگران گفتند: حدود 600 کارگر هستیم و به نمایندگی از سوی مجموع 2 هزار کارگر شاغل در کارخانه پلی اکریل اصفهان مقابل ساختمان استانداری اصفهان جمع شده ‌ایم. پیش از این نیز کارگران پلی اکریل در روز چهارشنبه 24 شهریور تجمعی در محوطه کارخانه برگزار کردند و در جریان این کنش اعتراضی به صورت نمادین تابوتی را بر روی آن عنوان «مرحوم شرکت پلی اکریل ایران» نوشته شده بود را حمل و تشییع کردند.

 

کارگران راه سازی سواد کوه در اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و 2 سال مطالبات شان در روز شنبه 27 شهریور، مقابل دفتر شرکت اویول تجمه کردند. به گزارش فارس، کارگران با اشاره به قولهای مسئولان مختلف برای پرداخت معوقات و عدم تحقق آن، خواستار رسیدگی فوری به مشکلات خود شدند.

 

ظهر روز یکشنبه 28 شهریور، کارگران شرکت حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس در اعتراض به عدم پرداخت حقوق، حق بیمه و دیگرمطالبات شان مقابل ساختمان مدیریت شرکت دراسلامشهر تجمع کردند. به گزارش فارس، یکی از کارگران اظهار کرد: متأسفانه در راستای اجرایی کردن اصل 44 قانون اساسی، شرکت حمل و نقل خلیج فارس که تحت مدیریت دولت بود به بخش خصوصی و با نازل ‌ترین قیمت و به ثمن بخس واگذار شد و متأسفانه مدیریت جدید در اداره این شرکت توانایی انجام تعهدات خود را ندارد.

 

صبح روز یکشنبه 28 شهریور، تعدادی از دستفروشان مرکز شهر اهواز با تجمع در مقابل استانداری خوزستان خواستار پایان بلاتکلیفی خود شدند. به گزارش ایرنا، یکی از نمایندگان دستفروشان که در این تجمع حاضر شده بود در این باره گفت: هشت ماه است که دستفروشان را از سطح شهر جمع آوری کرده اند و قرار بوده آنها را ساماندهی کنند ولی هنوز بلاتکلیف هستیم.

 

صبح روز دوشنبه 29 شهریور، گروهی از کارگران شهرداری شهر لوشان، در اعتراض به چند ماه از معوقات مزدی خود دست از کار کشیده و مقابل شهرداری شهر تجمع کرد‌ند. به گزارش ایلنا، این کارگران در واحد اداری شهرداری لوشان و سازمانهای واسطه به آن به ‌صورت پیمانی و قراردادی مشغول کارند.

 

روز سه شنبه 30 شهریور، کارگران قراردادی شرکت ارسا ساختمان در اعتراض به عدم پرداخت حقوق دست به اعتصاب زدند. به گزارش ایلنا، اعتراض این کارگران به جهت عدم دریافت مطالبات مزدی سال 95 و اضافه‌کاری و سنوات سال 94 است. کارگران تاکید دارند که با وجود کار در تونل و حجم عظیم گرد و غبار کارشان مشمول قانون سختی و زیان ‌آور محسوب نمی ‌شود که همین موجب شده از شرایط روحی مناسبی برخوردار نباشند. اعتصاب کارگران قراردادی شرکت ارسا ساختمان در روز چهارشنبه 31 شهریور برای دومین روز متوالی ادامه یافت. 

 

روز چهارشنبه 31 شهریور، بیش از 300 تن از کارگران چندین شرکت پیمانکاری پتروشیمی ایلام در اعتراض به سه ماه معوقات مزدی و عدم تحقق وعده ‌های کارفرما در داخل دفاتر شرکت پیمانکاری تجمع کردند. به گزارش ایلنا، پیش از این نیز در ماههای گذشته  تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی کارگران بارها منجر به اعتراضات آنها شد.

 

روز چهارشنبه 31 شهریور، برای دومین بار طی هفته اخیر، دستفروشان مرکزشهر اهواز در اعتراض به بلاتکلیفی معیشتی دست به تجمع مقابل استانداری خوزستان زدند. به گزارش ایرنا، نماینده یکی از دستفروشان مرکز شهر اهواز گفت: در این دو اجتماع اعتراضی هیچکدام از مسئولان حضور نیافته و حاضر نشدند به خواسته دستفروشان پاسخ دهند.

 

 

سرکوب، آزار، پرونده سازی، دستگیری، شکنجه و محاکمه فعالان کارگری در ایران را به شدت محکوم می کنیم.

 

 

 

منبع: نبردخلق شماره  375، پنجشنبه اول مهر ۱۳۹۵ - 22 سپتامبر ۲۰۱۶

 بازگشت به نبردخلق

بازگشت به صفحه اول